Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2019

Συσπειρωθείτε επιτέλους μία φορά!


Η πικρή επιβεβαίωση των προβλέψεών μας από ένα ευρύτερο κοινό ήλθε πέρυσι όταν με τρεις θεσμούς δύο εμπορικούς και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και Κύπελλο Karting είδαμε όλοι τα προβλεπόμενα... Αγώνες με ελάχιστες συμμετοχές, κατηγορίες να μην γίνονται ή να ''διαλύονται'', πρωταθλητές ή επαθλούχοι σε ''μάχη'' τριών ή ακόμα και δύο οδηγών! Φέτος η πορεία διάλυσης που είχε σχεδιάσει η τελευταία επιτροπή και ως σημαία ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας περιφέρει ως αποκριάτικο ''γαϊτανάκι'' διαμηνύοντας την τεράστια επιτυχημένη επιλογή των στελεχών του και το έργο αυτών και του ιδίου, έβαλε την ταφόπλακα στο karting. 

Η κατάσταση που βιώνει το ελληνικό karting δεν επιτρέπει και πειράματα, το ''χρυσό χάπι'' (Βλέπε Πανελλήνιο Κύπελλο Ελλάδος) που ντε και καλά έδωσε στην Θεσσαλονίκη, στον σοβαρότερο πυρήνα οδηγών και ζωής γενικότερα του kartingστην περιφέρεια, η Ομοσπονδία, είναι προφανές πως στόχο είχε να ''φιμώσει'' τους βόρειους. Η προτεραιότητά της πλέον είναι σαφές πως είναι οι εμπορικοί θεσμοί... με τον ένα ειδικά η σχέσή τους είναι όχι απλά ερωτική αλλά αγγίζει τα όρια, ίσως και τα περνά του αχαλίνωτου sex! Οπότε οι εθνικοί θεσμοί... το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο, ποσώς την αφορά!

Σήμερα λογικά και σύμφωνα με το κανονισμό (Δεν είναι της παρούσης να πούμε τι έγινε με τους αγώνες των εμπορικών θεσμών) θα έπρεπε να λήξουν οι συμμετοχές του Πανελληνίου Κυπέλλου που μπορεί να γίνει και με τις 16(!!!) αυτές συμμετοχές, την άλλη Κυριακή στην Θεσσαλονίκη. Η παράταση δήλωσης συμμετοχών είναι δεδομένη. 

Ας αφήσουν όλοι το παιχνιδάκι του ''...να δω ποιοι δήλωσαν για να δηλώσω...'' ή οι ομαδάρχες που αποτρέπουν τους οδηγούς τους να ''παίξουν'' να διασκεδάσουν στους εθνικούς θεσμούς, γιατί με αυτό τον τρόπο ''δηλώνουν'' την ταύτιση με την ομοσπονδία. Δηλαδή πως αδιαφορούν για το μέλλον του συγκεκριμένου σπορ και αυτοί έχουν πολύ μεγαλύτερη ευθύνη γιατί είναι επαγγελματίες του χώρου! Οι ομοσπονδιακοί σήμερα είναι κι αύριο... θα πάνε σπίτι τους!

Εν κατακλείδι έχουμε παράταση δήλωσης συμμετοχών για τον μοναδικό (Ένα!!!) αγώνα που δίνει τίτλο! Ο αγώνας του Πανελληνίου Κυπέλλου Karting 2019, θα γίνει την άλλη Κυριακή στην πίστα στο Νέο Ρύσιο, στην Θεσσαλονίκη. Συσπειρωθείτε επιτέλους μία φορά!