Δευτέρα 9 Μαρτίου 2020

Γιώργος Καφ-Academy!


Ο πρωταθλητής της κατηγορίας Μini του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Karting, Γιώργος Καφαντάρης, είναι ο οδηγός που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο φετινό κορυφαίο διεθνή θεσμό FIA Karting Academy Trophy 2020 όπως αποφάσισε το νέο Δ.Σ. της Ο.Μ.Α.Ε..  Ο 12χρονος οδηγός θα δοκιμαστεί απέναντι από τους κορυφαίους οδηγούς karting στον κόσμο, έχοντας επί δύο διαδοχικά χρόνια στεφθεί Πρωταθλητής Ελλάδας στη Mini (καθώς και στη Mini B, το 2018).

Ο θεσμός της CIK-FIA, το FIA Karting Academy Trophy, περιλαμβάνει και φέτος τρεις αγώνες, οι οποίοι διεξάγονται στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού και του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Karting. Όλοι οι αγωνιζόμενοι του θεσμού συμμετέχουν με ενιαίο εξοπλισμό. 


Ο Γιώργος Καφαντάρης θα αγωνιστεί και στις τρεις συναντήσεις. Η πρώτη από αυτές θα διεξαχθεί 30 Απριλίου στην πίστα του Lonato, στην Ιταλία και ακολουθήσουν στις 18 Ιουνίου στο Genk / Βέλγιο και στις 10 Σεπτεμβρίου στο LeMans / Γαλλίας.

Τον Γιώργο Καφαντάρη θα συνοδεύει στις διεθνείς του υποχρεώσεις ο μηχανικός-κόουτς Τάσος Τσερανίδης, ομαδάρχης της Speed Force που ανήκει ο Πρωταθλητής Ελλάδας από τις αρχές του χρόνου.