Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου 2017

Με θηλυκή σοβαρότητα...


Εύη Σταφυλοπάτη γεννημένη την πρώτη Οκτωβρίου του 2000 και σε λίγες μέρες θα βρίσκετε στην τρίτη λυκείου. Θα διανύσει μία αρκετά δύσκολη χρονιά καθώς θα προσπαθήσει να συνδυάσει τα δυο όνειρα της,αυτό των Πανελληνίων εξετάσεων και αυτό του... Πανελλήνιου Πρωταθλήματος karting ,βάζοντας εννοείται προτεραιότητες. Ξεκίνησε το karting από τις πίστες της Λάρισας,ουσιαστικά 'για πλάκα',με τον πατέρα της ως δάσκαλο και πάντοτε δίπλα της. Ο Αντώνης Σταφυλοπάτης, ο ευτυχής πατέρας, χρόνια αγωνιζόμενος με αυτοκίνητο της 'κόλλησε' το μικρόβιο του μηχανοκίνητου αθλητισμού,κάνοντας την καθημερινά περήφανη με την υπερπροσπάθεια που καταβάλει καθώς και την αγάπη που δείχνει στο αγωνιστικό αυτοκίνητό του, αποτελώντας ένα πρότυπο ζωής για εκείνη! Κι έτσι η Εύη από την 'πλάκα' της Λάρισας βρέθηκε...στην έμπειρη ομάδα των αδελφών Νίκου και Βασίλη Ζάχου. Ο Βασίλης την αναλαμβάνει και η Κυρία Σταφυλοπάτη, κάνει την πρώτή της εμφάνιση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, στον φετινό αγώνα της Σπάρτης. Η πρώτη της εμφάνιση 'έδωσε' υποσχέσεις... η βαριά οικογενειακή παράδοση, το ταλέντο ( Ναι! ), η θηλυκή σοβαρότητα, μία μαγκιά και το 'προπονητικό έργο', συνθέτουν την οδηγό Εύη Σταφυλοπάτη!

Αγαπημένη λεκτική αντίδραση ;
'...πες το και έγινε!..'

Μεγαλύτερο ταλέντο που έχει ;
' Αφομοιώνω γρήγορα τις συμβουλές που μου δίνουν

Αγαπημένο ταλέντο που θα ήθελε να έχεις ;
' Αρχικά να περάσω στην σχολή που θέλω ( Ιατρική! ) και αργότερα να φτάσω όσο πιο ψηλά μπορώ στον μηχανοκίνητο αθλητισμό '

Τι σε συναρπάζει ;
' Nα ξεπερνώ τις ικανότητες και τα όρια μου '

Πως ηρεμείς ;
' Κάνοντας καρτ...'

Ποιες προλήψεις έχεις ;
' Δεν έχω κάποια συγκεκριμένη...'

Αγαπημένος προορισμός ;
' Η πρώτη πίστα που είδα όταν ασχολήθηκα με το αγωνιστικό karting '

Βάλε έναν τίτλο στην συνέντευξη ;
' Tο καρτ και τα χαρακτηριστικά ενός οδηγού '

Πειρασμός για έσενα ;
' Αυτήν την στιγμή κανέναν,συνηθίζω όταν έχω να προσπαθώ να τους κάνω πράξη '

Αν μπορούσες να ταξιδέψεις στο παρελθόν, σε ποια εποχή θα ήθελες να βρεθείς ;
' Στην εποχή που ξεκίνησαν οι πρώτοι αγώνες καρτ! '

Ποια ανάμνηση σε γαληνεύει ;
' Η πρώτη μου επαφή με το καρτ...'

Θέμα συζήτησης που απεχθάνεσαι ;
' Πολιτικη...'

Θέμα συζήτησης που ξεχνιέσαι και μπορείς να συζητάς για ώρες ;
' Μηχανοκινητος αθλητισμός '

Τι σου αρέσει στο karting ;
' Το συναίσθημα της προσπέρασης '

Τι δεν σου αρέσει στο karting ;
' Οι ανταγωνισμοί εκτός πίστας, αυτά πρέπει να γίνονται μόνο εντός αυτής '

Θέλει να γίνει γιατρός και να εξελιχθεί στο karting... H Εύη έχει στείλει στο παρελθόν τον μύθο του ασθενούς φύλου, οδηγεί σωστά με την καθοδηγήσει του Βασίλη Ζάχου, έχει την επιφοίτηση της αγωνιστικής παιδείας από τον πατέρά της όμως το σπουδαιότερο το έχει η ίδια. Να διαχειρίζεται σωστά όλα αυτά και να σκέφτεται με καθαρό μυαλό σωστά. Η πίστα 'καθρέπτης' για όλους... πολύ περισσότερο για μία όμορφη κοπέλα που βρίσκετε σε ένα ανδροκρατούμενο σπορ και τα μάτια όλων είναι στραμμένα πάνω της που τους ξαφνιάζει με την συνεχή βελτίωσή της! Όλα να της πάνε έτσι καλά... και η Ιατρική ακόμα καλύτερα, εκεί είναι τα σπουδαία!