Τετάρτη 4 Μαρτίου 2020

Η Ευρώπη στον Νέο Κόσμο!


Η OMP Racing ιδρύθηκε το 1973 στη Γένοβα και σήμερα έχει την έδρα της στη Ronco Scrivia. H ΟΜP αποτελεί μία από της κορυφαίες εταιρίες στον τομέα του σχεδιασμού και της κατασκευής εξαρτημάτων ασφαλείας για αγωνιστικά αυτοκίνητα και καρτ.

Σήμερα τα προϊόντα της OMP τα διακρίνουμε σε όλα τα παγκόσμια και εθνικά πρωταθλήματα αγώνων.η ΟΜΡ είναι μία από τις ελάχιστες εταιρείες στον κόσμο που είναι σε θέση να προσφέρουν ένα πλήρες φάσμα ειδών αφιερωμένων σε αγωνιστικά αυτοκίνητα και καρτ στην ασφάλεια του πιλότου, με πάνω από 2000 προϊόντα στον κατάλογό της, σχεδόν εξολοκλήρου αναγνωρισμένα από την Διεθνή Ομοσπονδία Αυτοκινήτου - η FIA, της οποίας η OMP είναι επίσημος αποκλειστικός προμηθευτής.
                                                                         

Στην Ελλάδα η Racing Star στο κέντρο της Αθήνας στην Αμβροσίου Φραντζή 94 (Νέος Κόσμος 11744, τηλ.: 210 9011424) έχει δημιουργήσει ένα μοναδικό για τα ελληνικά δεδομένα showroom της OMP. Σε ένα υπέροχα διακοσμημένο χώρο, αποκλειστικά στα χρώματα της ιταλικής φίρμας, διαθέτει από εκεί ένα μεγάλο αριθμό προϊόντων της.
                                                         

Παράλληλα οι προσφορές στους φίλους του karting είναι πάντα εξαιρετικές και ενδιαφέρουσες αφού οι τιμές αποτελούν έκπληξη! Για παράδειγμα το παιδικό κράνος OMP KJ8 EVO CMR θα το βρείτε από 380 στα 320 ευρώ όπως και το OMP GP8 K EVO! Τα αγωνιστικά παπούτσια OMP KS2 που στην κυριολεξία έχουν καταπλήξει με την ποιότητά τους αλλά και τον υπέροχο σχεδιασμό τους και χρωματισμούς, μόλις στα 100 ευρώ.

Το σημαντικό είναι ανεξάρτητα από τις ανάγκες σας να επισκεφτείτε το showroom της OMP στο νέο κόσμο, έτσι απλά από περιέργεια για να αισθανθείτε την εσάνς που που εγκρίνουν τα αντίστοιχα ευρωπαϊκά καταστήματα!