Σάββατο 7 Μαρτίου 2020

GSR όπως DreamTeam!



Η GSR του Σωτήρη Γαλάτση έχει δεσμευτεί απέναντι σε κάθε συνεργαζόμενο οδηγό της για την ποιοτική αναβάθμιση των υπηρεσιών της. Αντίστοιχη είναι και η δυναμική της ενίσχυση και στον αγωνιστικό τομέα. Με στόχο να γίνει μία από τις πιο ανταγωνιστικές ομάδες. Η GSR με τον Δημήτρη Κεράτσα επικεφαλή στον τεχνικό τομέα, τον Στέφανο Δεκαβάλλα στην θεωρητική ενημέρωση των οδηγών της, ενισχύετε συνεχώς..!


Στο ήδη υπάρχον αγωνιστικό δυναμικό είχαμε δύο νέες προσθήκες οδηγών. Ο τριανταδυάχρονος Στέφανος Καμιτσάκης ένας από τους σπουδαιότερους Έλληνες οδηγούς karting και αγωνιστικού αυτοκινήτου με σωρεία διακρίσεων και πρωταθλημάτων καθώς και με έντονη διεθνή παρουσία σε υψηλό επίπεδο, ανήκει πλέον στην GSR!
                    


Και μαζί με τον ''τριαντάρη'' Στέφανο και ο Κυπελλούχος Ελλάδας Karting 2017, δεκατριάχρονος σήμερα Αλέξανδρος Παπαευθυμίου, ένα από τα σπουδαιότερα οδηγικά ταλέντα του σπορ θα πλαισιώσει την ομάδα της GSR.



Και οι δύο ''νέοι'' οδηγοί της GSR ενσωματώθηκαν και με τους ήδη υπάρχοντες, Μάριο Σοφιανό, Στέλιος Μεντής και Σωτήρη Αθανασόπουλο και ξεκίνησαν δοκιμές στην πίστα Kartodromo.

O Στέφανος Καμιτσάκης επανήλθε στις πίστες οδηγώντας ένα DD2, στοχεύοντας την συμμετοχή του στην κατηγορία Rotax Max DD2 του Rotax Max Challenge Hellas 2020 και ο Αλέξανδρος Παπαευθυμίου στην κατηγορία Junior όπου από πέρσι έχει δείξει τις εξαιρετικές του δυνατότητες.
             

Ο ιδιοκτήτης της GSR, Σωτήρης Γαλάτσης καθώς και τεχνικός διευθυντής Δημήτρης Κεράτσας, εκδήλωσαν τον ενθουσιασμό τους για την ενίσχυση της ομάδας που πραγματικά ανεβάζει τον πήχη των στόχων ακόμα περισσότερο.