Παρασκευή 23 Ιουνίου 2017

Αποκάλυψη τώρα...!

Και στον τον 4ο φετινό αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Karting, την προσεχή Κυριακή, Αλυτάρχης θα είναι ο Στέλιος Καγιάφας. Ο μόνιμος και ιδανικός για την συγκεκριμένη, δύσκολη πραγματικά θέση, τα τελευταία χρόνια, έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη και την εκτίμηση, όλων... Το διακρίνει η τεράστια εμπειρία του με το karting, η αντίληψή του και η τιμιότητά του. Όμως ποίος είναι ο Στέλιος Καγιάφας και ποία η ευρύτερη προσωπικότητά του: 



Το 1996 έχει την παρθενική του εμπλοκή με καρτ στην πίστα Kartmania, στην Πάτρα. Μέχρι το '99 συμμετέχει στην κατηγορία 'Εθνική' στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα καθώς και στο Loux Cup ( D Cup, σήμερα )... Το 2000 μετακομίζει από την Πάτρα στην Αθήνα και συνεργάζεται με τον σπουδαίο μηχανικό, Δημήτρη Κεράτσα ως βοηθός του. Η συνέχεια βρίσκει στο πλάι του Βασίλη Μπουριώτη που τον εκτιμά απίστευτα για τις τεράστιες γνώσεις του, την μεγάλη εμπειρία του και τον σπουδαίο χαρακτήρά του... Θεωρώντας τον, σπουδαίο δάσκαλό του! Το 2006 στους  αγώνες  Rotax Max Challenge είναι βοηθός του Δημήτρη Καρπάνου. Κάπου εκεί με εμπιστεύτηκε η Βάγια Ζάχου και μου πρότεινε να 'διαιτητεύσει', αγώνες του συγκεκριμένου θεσμού. Από τότε μέχρι και σήμερα έχει ασκήσει χρέη αλυτάρχου στους περισσότερους αγώνες karting που γίνονται μέχρι και σήμερα στην Ελλάδα και σε όλους τους θεσμούς! Ο Στέλιος Καγιάφας, είναι 'αγωνιστικό παιδί' του Αυτοκινητιστικού Ομίλου Πάτρας (Α.Ο.Π.). Η τιμιότητά του, η εμπειρία του καθώς και ο αδέκαστος χαρακτήρας του εκτιμάτε κι από άλλα σωματεία και τον καλούν σε δικές τους διοργανώσεις. Είναι μία σπουδαία και πραγματικά μεγάλη εκτίμηση στην δουλειά του!
Εκτός από την 'νεοφερμένη' Φωτεινή Ψαράκου που την συνεργασία τους που είναι άψογη... οι Ανδρέας Παντέλης και  Βασίλης Βασιλείου είναι άνθρωποι-στελέχη που εκτιμά βαθιά και διδάσκετε ακόμα απ' αυτούς!

Αγαπημένη λεκτική αντίδραση ; Πλάκα κανεις !
Μεγαλύτερο ταλέντο που έχεις ; Καλοσύνη ( Αν θεωρείται ταλέντο... )
Το μεγαλύτερο ταλέντο που θα ήθελες να έχεις ; Να ζωγραφίζω !
Τι σε συναρπάζει ; Ένα καλός αγώνας karting !
Πως ηρεμείς ; Κουβεντιάζοντας με φίλους !
Ποιες προλήψεις έχεις ; Δεν έχω !
Το νόημα της ζωής για σένα ; Να περνάμε καλά !
Αγαπημένος προορισμός ; Ικαρία
Βάλε έναν τίτλο στη συνέντευξη ; Γνωριμία... ίσως !
Πειρασμός για σένα είναι ; Η επίτευξη στόχων !
Αν μπορούσες να ταξιδέψεις στο παρελθόν ; Όχι πολύ πίσω, στα παιδικά μου, χρόνια !
Ποια ανάμνηση σε γαληνεύει ; Οικογενειακές στιγμές
Θέμα συζήτησης που απεχθάνεσαι ; Πολιτική
Θέμα συζήτησης που ξεχνιέσαι και μπορείς να συζητάς για ώρες ; Karting
Τι σου αρέσει σου αρέσει στo karting ; Η ταχύτητα που εξελίσσονται τα γεγονότα !
Τι δεν σου αρέσει στην karting ; Οι αντιπαλότητες εκτός πίστας !