Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2017

Υποκλειθείτε... στο αύριο!

Ζηλεύουμε τους διοργανωτές του P.i.C.K. γιατί η δημιουργικότητα μίας τέτοιας εκδήλωσης μας ξεπερνάει... Θα θέλαμε να είμαστε στην θέση τους να μπορούμε να αναπτύξουμε με θάρρος την δική μας ιδέα για το karting... Για τα παιδιά, αυτούς τους μικρούς μάγκες, των από οκτώ χρονών έως δώδεκα που αποτελούν την mini κατηγορία. Αυτούς τους οδηγούς-πιλότους που θα τους δείτε να στρίβουν στη 'πίστα', στο κέντρο της Πάτρας, στο 9o P.i.C.K. και θα σας κοπεί η ανάσα! Αυτούς παρουσιάζουμε... αυτά τα παιδιά που αποτελούν το αύριο και την ελπίδα, όχι μόνο οδηγική τεχνική-συμπεριφορά αλλά για την αλλαγή νοοτροπίας και σκέψης του σπορ... 

Παρουσιάζουμε  την κατηγορία mini του P.i.C.K. 2017


Μάριος Αγγελόπουλος ( 15 )
Τρίτη συνεχή συμμετοχή στο P.i.C.K. για τον περσινό Πρωταθλητή του Πανελληνίου Πρωταθλήματος karting στην mini κατηγορία. Γεννημένος στις 28 Δεκεμβρίου του 2006 και μαθητής της έκτης τάξης του Δημοτικού σχολείου είναι ένας έμπειρος πλέον οδηγός-πιλότος που οδηγεί σταθερά και με σπουδαία τεχνική. Στην Πάτρα θα θα 'βάλει' στην πίστα όλοι εκείνη την εμπειρία που προσδίδουν οι συνεχόμενες παρουσίες του.


Χρήστος Καραβαγγέλης ( 50 )
Μαθητής της τρίτης τάξης του Ρούφειου Δημοτικού Σχολείου, κι αυτός... από την Πάτρα, κι αυτός ο μικρός 'πιλότος', 'rouky' ! Προετοιμασμένος σωστά με αρκετές ώρες προπόνησης θα 'βουτήξει' στην 'πίστα' με στόχο την διάκριση και παράλληλα την αποκομιδή εμπειριών σε ένα αγώνα που 'ζει' από μικρούλης και τώρα του δίδετε η μοναδική ευκαιρία να συμμετάσχει σε αυτόν! 



Γιάννης Ζησιμόπουλος ( 11 )
Από την Καλαμάτα στην Πάτρα, στο πρώτο P.i.C.K. της καριέρας του. Ο μικρός οδηγός, διανύει την πρώτή του σαιζόν στους αγώνες karting και βλέπει το μέλλον με αισιοδοξία. Γεννημένος στις 5 Ιουνίου του 2009, μαθητής της τρίτης τάξης του Δημοτικού, έλαβε μέρος σε όλους τους αγώνες του φετινού Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Karting και έδειξε σπουδαία προσαρμοστικότητα στις απαιτήσεις της κατηγορίας του.


Γιώργος Θεοδωρακόπουλος ( 28 / 5 )
Ξεκίνησε την καριέρα του από το Έπαθλο Rotax MAX Challenge τον Απρίλιο του 2016 και οι εμφανίσεις του Πατρινού οδηγού-πιλότου έχουν δείξει πως το... έχει! Γεννημένος στις 26 Νοεμβρίου του 2006, θα προσπαθήσει στο P.i.C.K. 2017, για μία καλή εμφάνιση αφού θα 'παίζει' εμπρός στο κοινό του θέλοντας να διασκεδάσει στην δεύτερη εμφάνισή του την περσινή του ατυχία.



Στυλιανός Πετρίσης ( 25 )
Ο έμπειρος οδηγός-πιλότος επιστρέφει στην Πάτρα για να υπερασπιστεί την περσινή νίκη του, στο P.i.C.K.'16. Γεννημένος στις 25 Αυγούστου του 2005, στην τελευταία του χρονιά στην mini κατηγορία και ένα βήμα πριν την junior, διατηρεί ακόμα μαθηματικές ελπίδες και για τον τίτλο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος karting που θα κριθεί στον τελευταίο αγώνα της χρονιάς!


Γιώργος Καφαντάρης ( 19 )
Ξεκίνησε τους αγώνες το 2016, από τον αγώνα του Επάθλου Rotax MAX Challenge στην Καλαμάτα. Την φετινή χρονιά δραστηριοποιήθηκε έντονα στον συγκεκριμένο θεσμό και μάλιστα στον τελευταίο αγώνα, αν και 'μικρός' στην κατηγορία mini, σταμάτησε τα χρονόμετρα σε σημείο απειλής των νικητών της 'γενικής'! Ο εννιάχρονος και δύο μηνών οδηγός συμμετέχει για πρώτη φορά στον αγώνα-γιορτή της Πάτρας.


Αλέξανδρος Παπαευθυμίου ( 66 )
Rouky με γεύση νικητή... Νικητής στην πρώτη του εμφάνιση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα karting, στον αγώνα της Σπάρτης, στην 'μικρή' κατηγορία και με ελάχιστη εμπειρία οδηγεί εξαιρετικά. Παρά τους δύο μόνο αγώνες στον Πανελλήνιο θεσμό, διατηρεί λίγες, μικρές μαθηματικά ελπίδες για την διεκδίκηση του τίτλου στην μικρή κατηγορία για οδηγούς από οκτώ έως δέκα χρονών.


Γιώργος Ντεντόπουλος ( 29 )
Ο μικρότερος αδελφός του Βαγγέλη, γεννημένος τον Νοέμβριο του 2008 που αγωνίζεται φέτος ως 'rouky' ( ... στην άτυπη 'κατηγορία ). Προσπαθεί και καταφέρνει να εφαρμόζει στην πράξη τις εμπειρίες που εισπράττει από αγώνα σε αγώνα. Το πρώτό του P.iC.K. μέσα στο 'σπίτι' του θα είναι το κορυφαίο 'test drive'. Τα αδέλφια Ντεντόπουλοι έχουν ως 'κόουτς' τον πατέρά τους και και ο μεγάλος, έχει τον ρόλο του 'καθοδηγητή' του μικρού!


Βαγγέλης Ντεντόπουλος ( 16 )
Γεννημένος στις 19 Ιανουαρίου του 2007, ο Πατρινός οδηγός στην δεύτερη χρονιά παρουσίας του στους αγώνες είναι μεταξύ των διεκδικητών του Πρωταθλήματος της 'μικρής' κατηγορίας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος karting 2017, που θα κριθεί στον τελευταίο αγώνα της χρονιάς. Εξαιρετικός οδηγός που παρουσιάζετε αγώνα με αγώνα και καλύτερος και ανταγωνιστικός.


Γρηγόρης Κρίκης ( 23 )
Ξεκίνησε τους αγώνες το 2015, διανύοντας την τρίτη του χρονιά στους αγώνες karting, δείχνει μία συνεχή βελτίωση. Μαθητής της πέμπτης Δημοτικού ο εκ Πάτρα πιλότος συμμετέχει για τρίτη φορά στον μεγάλο αγώνα της Πελοποννησιακής Πρωτεύουσας. Στους άλλους θεσμούς δραστηριοποιείτε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα karting καθώς και στο Έπαθλο Rotax MAX Challenge.