Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2018

Στον αστερισμό της Parolin...


Όλα ξεκίνησαν το 1986, όταν ο πρώην οδηγός karting Albino Parolin αποφάσισε να βάλει όλο το πάθος του για το σπορ που αγάπησε, υπηρέτησε και γνώρισε σε κάθε του λεπτομέρεια, επάγγελμα! Και έτσι από τις πίστες βρέθηκε σε ένα μικρό εργαστήριο κατασκευής καρτ. Στην αρχή κατασκευάζει τα πρώτα πλαίσια και για λογαριασμό τρίτων συνεργαζόμενος με τον κορυφαίο οδηγό της εποχής, Giancarlo Fisichella.

Στις αρχές της δεκαετίας του '90 παρουσιάζει το πρώτο σασί με το όνομα Parolin. Το ολοκαίνουργιο σασί πέτυχε τις πρώτες νίκες και τα σχετικά αποτελέσματά του τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο. Σε λίγα χρόνια, το όνομα Parolin έγινε δημοφιλές στην Ευρώπη και μία από τις σοβαρές επιλογές των οδηγών. Έτσι δεν άργησε να 'μπει' στις μεγάλες αγορές της Βόρειας Αμερικής και της Ασίας. Η πρωτοποριακή, δημιουργική και προηγμένη σχεδίασή των Parolin τα καθιστά την κατασκευαστική εταιρία ως μία από τις κορυφαίες εμπορικά. Καθώς ήρθε η νέα χιλιετία, ο όμιλος Parolin αναπτύχθηκε και νέο εργοστάσιο πήρε την θέση του μικρού παλιού.

Οδηγοί, όπως οι Hamilton, Rosberg, Piccini και Speed ​​κερδίζουν παγκόσμιες επιτυχίες, και οι επικεφαλής της Parolin αποφάσισαν να επενδύσουν σε νέες τεχνολογίες. Νέες μηχανές CNC, οι οποίες ακόμα και σήμερα είναι από τις δυνατές αξίες της εταιρείας.

Στα μέσα της πρώτης δεκαετίας του αιώνα το τμήμα μάρκετινγκ της Parolin ξεκίνησε μια σειρά προωθητικών ενεργειών με την συνεργασία της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Karting, εκπαιδευτικών προγραμμάτων σε σχολεία και μαθητικούς οργανισμούς προκειμένω το σήμα της εταιρίας να γίνει γνωστό και να υπάρξει εμπορική επέκταση σε όλο τον κόσμο.

Η Parolin Group, πλέον καθιερώνετε ως ισχυρή κατασκευάστρια εταιρία στον Παγκόσμιο 'χάρτη' της ανάλογης βιομηχανίας. Με ιστορία και την εμπειρία της, μπορεί να καυχηθεί για πολλά λειτουργικά εσωτερικά τμήματα όπως τεχνική μηχανική κατεργασία, συγκόλληση, συναρμολόγηση, αποθήκευση, ποιοτικό έλεγχο, μάρκετινγκ, εμπορική πολιτική και την φιλική προσέγγιση του 'καταναλωτή'.

Την Parolin την αντιπροσωπεύει στην χώρά μας η Galaxy motorsport και ήδη στις δοκιμές που πραγματοποιεί η ομάδα, οι οδηγοί της με τα καρτ που πριν από λίγες μέρες ήρθαν, δείχνουν πως θα είναι μεταξύ υποψηφίων διεκδικητών στις κατηγορίες τους