Κυριακή 1 Απριλίου 2018

Νέα πίστα karting στην Αθήνα!


Το Τούρκικο τραπεζικό-επενδυτικό ενδιαφέρον που τόσος λόγος γίνεται το τελευταίο διάστημα παίρνει σάρκα και οστά. Η Akbank TAS, η οποία είναι η δεύτερη σε μέγεθος τουρκική τράπεζα, ανακοίνωσε ότι πρόκειται να λειτουργήσει ένα τραπεζικό κέντρο, επενδύοντας το ποσό των 250 εκατ. δολαρίων στην χώρα μας. Σύμφωνα με τον ευρωπαϊκό νόμο, πριν μπει στην λειτουργία του Ελληνικού -και χώρας μέλους της Ε.Ε.- τραπεζικού συστήματος θα πρέπει να επενδύσει σε άλλες μη σχετικές επιχειρήσεις το 10% της αρχικού κεφαλαίου. Το ποσό λοιπόν των δύο εκατομμυρίων δολαρίων, εξασφάλισε η εταιρία 'ΗΤ Ιnvestment Construction A.E.', των Γιώργου Χατζόγλου και Τάσου Τσερανίδη, προκειμένου σε διάστημα ενός έτους ολοκληρώσουν το έργο κατασκευής πίστας karting στην περιοχή μεταξύ Βαρυμπόμπης - Κρυονέριου, στον ιδιόκτητο χώρο 56 στρεμμάτων. Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Δ.Σ. της 'ΗΤ Ιnvestment Construction A.E.', Νίκος Κόγιας (Στην μέση στην Φωτογραφία) δήλωσε:
'...Tα σχέδια και η μελέτη είναι ήδη έτοιμα, σε λίγες ημέρες θα έχουμε την άδεια κατασκευής του έργου και πριν τα μέσα του επόμενου χρόνου, θα έχουμε αγώνα...'
Νέα πίστα δίπλά μας με ανθρώπους που πραγματικά έχουν δείξει πως γνωρίζουν να 'υπηρετούν' με το καλύτερο, τρόπο το σπορ. Να ευχηθούμε από καρδιάς να τους πάνε όλα καλά!