Τετάρτη 9 Μαΐου 2018

Τώρα θα ζήσουμε, τώρα θα χαρούμε...


Μη χάσουμε το παρόν μας, μένοντας στην ασφάλεια του παρελθόντος ή περιμένοντας να έρθει να μας βρει κάποτε ένα όμορφο μέλλον.

Τώρα θα ζήσουμε, τώρα θα χαρούμε...

Το I.A.M.E. Series Hellas 2018, ανοίγει την αυλαία του. Την Κυριακή στην πίστα karting του Αυτοκινητοδρομίου των Μεγάρων. Το παλαιότερο εργοστάσιο κατασκευής κινητήρων καρτ η Italian American Motor Engineering (IAME) που ιδρύθηκε το 1968 και έχει γράψει μία ανεπανάληπτη ιστορία με απίστευτες επιτυχίες και νίκες σε Παγκόσμιους Θεσμούς. Οι κινητήρες που παρήγαγε το εργοστάσιο της Ι.Α.Μ.Ε. στο Μπέργκαμο, Parilla, Komet και Sirio ήταν η πρώτη επιλογή κάθε οδηγού ή ομάδας που στόχο είχε το βάθρο. Σήμερα οι ιστορικοί κινητήρες έχουν δώσει την θέσή τους στον ΙΑΜΕ Χ30 των 125 ή 175 κυβικών εκατοστών.

Αρχής γενομένης από την κορυφή της εξέλιξης του Χ30 και με την χρήσει όσο το δυνατόν ισοδύναμης απόδοσης η Ιταλική εταιρία, προκήρυξε τον Παγκόσμιο Θεσμό, ΙΑΜΕ Series. 25 χώρες ανταποκρίθηκαν και μεταξύ αυτών η Ελληνική Αντιπροσωπεία της, του  I.A.M.E. Series Hellas 2018 και το ΙΑΜΕ Series Ηellas 2018, ξεκινά!

Την Κυριακή στα Μέγαρα 34 οδηγοί θα συμμετέχουν στον πρώτο αγώνα του εγχώριου θεσμού.
Στην κατηγορία mini 12 μικροί πιλότοι θα δώσουν το παρόν σε ένα ιδιόμορφο σύστημα με 'ενιαίο' κινητήρα, αφού θα δοθούν με κλήρωση στους συμμετέχοντες. Στις κατηγορίες, Junior και Senior θα χρησιμοποιηθούν οι κινητήρες Χ30 που οι οδηγοί συμμετέχουν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.
Τέλος στην νεοσύστατη κατηγορία Ρro, θα δούμε τον νεοφερμένο κινητήρα των 175 κυβ.εκ.

Ο λόγος Χ30 και έχουμε πολλούς λόγους την Κυριακή να πάμε Μέγαρα!