Σάββατο 21 Ιουλίου 2018

Με συνέπεια στο γεγονός...

Reporting, ένας όρος άγνωστος. Ο όρος reporting δεν υπάρχει στο λεξιλόγιο του Έλληνα δημοσιογράφου. Υπάρχει μια ελληνική λέξη, που τον περικλείει, με τον καλύτερο τρόπο: έρευνα. Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή... Ρεπορτάζ: Η συλλογή ειδήσεων και πληροφοριών γύρω από ένα επίκαιρο θέμα ή γεγονός και η παρουσίασή του (Βλέπε λεξικό Μπαμπινιώτη). Ο όρος reporting δεν υπάρχει. Κι αυτό επειδή με τη λέξη ρεπορτάζ, οι Αμερικανοί εννοούν το τελικό αποτέλεσμα. Στην ελληνική, όταν λέμε 'κάνω ρεπορτάζ' εννοούμε το reporting... Reporting για το P.i.C.K. '18... και όχι μόνο πρόβλεψη αλλά και ποιοι θα συμμετέχουν στο κορυφαίο γεγονός του μηχανοκίνητου αθλητισμού στην Ελλάδα δύο μήνες και δέκα μέρες πριν την διεξαγωγή του...

Cosmosrally Kart Academy / Γιώργος Κοσμόπουλος
Εντυπωσιακή εμφάνιση, παρά την συμμετοχή τους μία εβδομάδα μετά το P.i.C.K. στο RMC, της ομάδας από την Θεσσαλονίκη. Ο Στέφανος Σταμολίεβ θα 'παίξει' στη mini, o Λάζαρος Ουγιάρογλου στην junior, οι Πάρης Τζελέπης και Μάκης Σώης στην senior και ο Νίκος Σαλπιγγίδης στην DD2.

Gold Kart Hellas / Γρηγόρης Κουβάτσος
Ο ομάδα από την Καλαμάτα που εκπροσωπεί εκτός από την πρωτεύουσα της Μεσσηνίας και την εξαιρετική πίστα της πόλης θα έχει οδηγούς σε τρεις κατηγορίες. Στην mini τον Μανώλη Σταμάτη, στην junior τον Παναγιώτη Κρέπη και στα εξατάχυτα τον Γιώργο Μακρόπουλο.

Prt motorsport / Γιώργος Πολυχρονίδης
Η ομάδα με το μεγαλύτερο κομμάτι του αγωνιστικού δυναμικού της με Φίλιππο Καλέση, Άκη Βασιλέρη, Παύλο Ξυνό, Παναγιώτη Ασημάκη, Γιώργο Μυστακίδη αλλά και τον Αρμάντο Κεραμά που επιστρέφει μετά από πολυετή αποχή θα μοιραστεί, υπό τις οδηγίες του Γιώργου Πολυχρονίδη μεταξύ των κατηγοριών KZ2, DD2 και 'Pro 175'. 

Galaxy motorsport / Σταύρος Γρυλάκης
Η επιθυμία του Στυλιανού Πετρίση να συμμετάσχει στο P.i.C.K. και να διεκδικήσει την νίκη στην κατηγορία του για τρίτη συνεχόμενη φορά, ενώ φάνταζε δύσκολη, γίνετε εφικτή αφού οι διοργανωτές προκήρυξαν την junior με την προϋπόθεση πως θα συγκεντώση 8 έως 10 οδηγούς. Οπότε ο Στυλιανός θα είναι εκεί! Στην κατηγορία mini η ομάδα της οικογένειας Γρυλάκη θα έχει τον Αλέξανδρο Παπαευθυμίου και τον Νικόλα Φραγκάκη.

Νitro Kart Racing Team / Γιώργος Παναγιωτόπουλος
Παραδοσιακή παρουσία της ομάδας του Γιώργου Παναγιωτόπουλου στο μεγάλο γεγονός του μηχανοκίνητου αθλητισμού στην Πάτρα. Στην κατηγορία ΚΖ2 ο Βασίλης Παπαβασιλείου τακτικός στα εξατάχυτα στο P.i.C.K. ενώ η πρόβλεψη του τeam manager είναι πως δύο ακόμη οδηγοί, στην senior θα συμπληρώσουν την ομάδα.

Τ.S. Racing Team / Φώτης Τσιδώνης
Τακτική παρουσία στο P.i.C.K. όπου ο ομαδάρχης Φώτης Τσιδώνης το έχει τιμήσει ιδιαίτερα, συμμετέχοντας στην κατηγορία των εξατάχυτων. Για φέτος η ομάδα ετοιμάζει τους Γιώργο Κυριακόπουλο και Παναγιώτη Σπέγκο στην κατηγορία DD2 και στην 'μεγάλη' των ΚΖ2 τον Βασίλη Παπά που θα επανέλθει δυνατός στις πίστες!

Kartworks / Γιάννης Ξυφαράς
H παραδοσιακά ομάδα συμμετοχής στο RMC, του Γιάννη Ξυφαρά, Kartworks θα 'παίξει' στο P.i.C.K. '18 στην κατηγορία DD2 με τους Σταύρο Κοντό, Γιώργο Βασιλόπουλο και Δημήτρη Ζερβό. Ο τέταρτος οδηγός της ομάδας που θα είναι στην Πάτρα, ο πολύπειρος Νίκος Ιωάννου με το νέο του απόκτημα X30, θα δοκιμαστεί στην κατηγορία senior.

GSR Galatsis Sotiris Racing / Σωτήρης Γαλάτσης
Στην παρθενική της εμφάνιση της ομάδας στον μεγάλο αγώνα της Πάτρας, η ομάδα του Σωτήρη Γαλάτση θα συμμετέχει στην κατηγορία mini με δύο οδηγούς στην junior και senior από ένα. Ενώ στην DD2 πιθανότατα θα 'οδηγήσει΄με την GSR, ο Νικόλας Σαρδέλης που τα τελευταία χρόνια είναι μόνιμη και μοναδική του επιλογή το P.i.C.K.

CRG / Aντώνης Μπαϊρακτάρης
Με τον Σταμάτη Κατσίμη, που πάντα επιλέγει το P.i.C.K. για μία 'καρτιστικη' εμφάνιση στη χρονιά έχοντας το δίλημμα, κατηγορία 'pro' της Ι.Α.Μ.Ε. ή στην ΚΖ2... θα αρχίσει και φέτος η έντονη παρουσία της ομάδας του Αντώνη Μπαϊρακτάρη. Τον Σταμάτη αν επιλέξει τα εξατάχυτα θα πλαισιώσει ο Μηνάς Μπενής. Από το αποτέλεσμα του τρίτου αγώνα του Ι.Α.Μ.Ε. Series θα κρίνει την συμμετοχή του Γιώργου Βασιλείου στην senior.

Fortune motorsport / Γιώργος Παπαμιχάλης
Η ομάδα από τον ιστορικό Άγιο Κοσμά θα έχει στα εξατάχυτα τους Γιώργο Κοκκινίδη, Γιώργο Ανδρικόπουλο και Σέρκο Mοβσεσιάν καλύπτοντας έτσι την έντονη δραστηριότητά της στην κατηγορία. Την έκπληξη θα κάνει στην κατηγορία mini, όπου θα έχει δύο συμμετοχές!

Speed Force / Tάσος Τσερανίδης
Σχεδόν με όλο το αγωνιστικό δυναμικό θα συμμετέχει στην Πάτρα η ομάδα της πίστας στη Βάρη. Ο Βασίλης Μαλάμης στην mini, Κωνσταντίνος Κομνηνός στην junior, 'Αννα Μαρία Φλώρου, Βασίλης Κακουλίδης και Γιώργος Μαλάμης πατέρας του μικρού Γιώργου στην senior ενώ ο Θανάσης Χατζόγλου θα οδηγήσει στα εξατάχυτα!

Ray motorsport / Γιάννης Αντωνιάδης
Πολυπρόσωπη θα είναι και η εμφάνηση της ομάδας από τον Ασπρόπυργο έχοντας παρουσία σχεδόν σε όλες τις κατηγορίες. Θα αρχίσουμε με τους 'μικρούς' τον Γιώργο Λαζαράκο και Επαμεινώνδα Τοσούνη που αν του επιτρέψουν οι σχολικές υποχρεώσεις του, στην Ουγγαρία που κατοικεί... θα συμπορευτεί στην 'pro' με τον Γιώργο. Γιώργος... και στη mini, Καφαντάρης και ο επόμενος Γιώργος! Ο Μπερσής στην junior. Παραδοσιακό 'παρών' στο P.i.C.K. και στην DD2 με την συγκεκριμένη ομάδα αυτή του Μιχάλη Γεωργιάδη! 

Ακόμα στην κατηγορία mini θα δώσουν το παρόν οι Βαγγέλης και Γιώργος Ντεντόπουλος, Γιώργος Θεοδωρακόπουλος, Χρήστος Καραβαγγέλης οπότε το ενδιαφέρον, η διάθεση της συγκεκριμένης κατηγορίας αγγίζει το 14. Αριθμός που αποτελεί την βάση στο P.i.C.K. αφού η πρόβλεψη δείχνει 16 συν..!

Στην junior το ρεπορτάζ, ως σήμερα προβλέπει έξι συμμετοχές και για να ανταποκριθούν στη... ανταπόκριση των διοργανωτών που προκήρυξαν την κατηγορία οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να γίνουν δέκα, άντε οκτώ!
Στην senior θα έχουμε ακόμα τον Γιάννη Καρδαμάκη σίγουρα, τον Φώτη Δούβρη και κατά τον Κώστα Μιχαλόπουλο τον Γιώργο Πλούμο, άρα η έρευνα αγγίζει τους 13 και η πρόβλεψη κοντά στο 16!

Στην κατηγορία DD2 oι αναζητήσεις έδειξαν δέκα και λογικά εκεί θα κινηθούν τελικά οι συμμετοχές...

Στα εξατάχυτα τα πράγματα είναι κοντά στο δέκα και πρόβλεψη δύσκολα θα γίνει γιατί έχουμε 'διάσπαση' προς την 'pro 175'... που μάλλον με οκτώ το όριο των διοργανωτών, δεν 'μπαίνει' στην 'αρένα'!
Να υπενθυμίσουμε πως οι κατηγορίες junior και senior θα γίνουν όπως τις ορίζει η προκήρυξη του Πανελληνίου Πρωταθλήματος, φυσικά με τα ελαστικά που προβλέπονται στο εθνικό θεσμό. Ενώ οι διοργανωτές θα κάνουν απονομή ως προς την γενική κατάταξη των συγκεκριμένων κατηγοριών καθώς και σε αυτούς που χρησιμοποιούν κινητήρα Rotax. Για τις κατηγορίες junior και Super Pro 175 απαιτητέ προσπάθεια για να συγκεντρωθεί ο αριθμός όχι απλά που απαιτητέ από τον κανονισμό, αλλά που είναι απαραίτητος για αυτό που βλέπουν οι θεατές... κατηγορία με έξι και επτά συμμετοχές δεν έχει νόημα... Τέλος οι συμμετοχές στο P.i.C.K. '18 έχουν ανοίξει... και ως τις 3 Αυγούστου την 'κερδίζετε' και με έκπτωση. Κατόπιν θα παραμείνουν ανοικτές μέχρι λίγες μέρες πριν τον αγώνα... γιατί το P.i.C.K. είναι αγώνας! Ο κορυφαίος στην ελληνική επικράτεια μηχανοκίνητου αθλητισμού!