Πέμπτη 5 Ιουλίου 2018


Το IAME Series Hellas 2018 στην πίστα Kartmania για τον δεύτερο γύρο του θεσμού. Το ενδιαφέρον των φίλων του karting στράφηκε στην πίστα στα Βραχνέικα, όπου 33 οδηγοί σε τέσσερις κατηγορίες έδωσαν τον αγώνά τους με στόχο την διάκριση. Σε γενικές γραμμές το πέτυχαν αφού θεατές έμειναν ευχαριστημένοι. Από τους 33 οδηγούς που συμμετείχαν στον αγώνα έντεκα ήταν από την Πάτρα ή από κοντινές πόλεις. Εκτός των 'εθνικών' πιλότων από την Πελοπόννησο και την Καλαμάτα, Βαγγέλη και Γιώργο Ντεντόπουλο, Χρήστο Καραβαγγέλη Μάνο Σταμάτη, Γιώργο Βασιλόπουλο και Βασίλη Μακρόπουλο που συμμετέχουν ή παρακολουθούν το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ή το RMC είχαμε και οδηγούς που πήραν μέρος στον αγώνα από Πάτρα ή Πύργο με μικρή παρουσία στις εκτός Αχαΐας διοργανώσεις.

 Φώτης Δούβρης

Χρήστος Δούβρης

Και πρώτοι και καλύτεροι οι αδελφοί Φώτης και Χρήστος Δούβρης, ιδιοκτήτες της πίστας Kartmania είναι η 'ψυχή' του σημαντικού πυρήνα των οδηγών karting που στα 49 και 47 χρόνιά τους αντίστοιχα, συμμετέχουν σε αγώνες. Μάλιστα είναι και εξαιρετικοί... αθλητές, έτσι για να κάνουμε χρήση της ορολογίας της Ομοσπονδιακής εποχής που ζούμε στο σπορ. 

 Αλέξανδρος Καψής

Παναγιώτης Πανόπουλος

Ο εκ Πύργου σαραντάχρονος από τον ερχόμενο Αύγουστο Αλέξανδρος Καψής και ο 35χρονος Παναγιώτης Πανόπουλος, όλοι συμμετέχοντες στην κατηγορία senior. Όλοι βρίσκονται υπό τέντα της ομάδας του Βασίλη Μπουρίωτη που στα ... άγνωστη η ηλικία του ή για να είμαστε ειλικρινείς δεν μας επιτρέπει να την δημοσιοποιήσουμε, αποτελεί το ιερό 'τοτέμ' του karting σε όλο το νομό Αχαΐας! Ο Χρήστος Δούβρης ως νεότερος του αδελφού του ανέβηκε στο δεύτερο σκαλί του βάθρου της κατηγορίας senior στην μεγάλη... τεράστια ηλικιακή κλάσή και ο μεγαλύτερος Φώτης στην τρίτη!

Βασίλης Μπουριώτης, Στέλιος Καγιάφας