Κυριακή 19 Αυγούστου 2018

Τι να πείτε στα παιδιά... αυτά σας έμαθαν καλά!


Μπορεί να τα κοιτάτε αδιάφορα. Να κάνετε πως δεν τα είδατε, δεν τα ακούτε... Μπορεί να κοιτάτε το τέλμα μπροστά τους και να το βαφτίζετε διαδικαστικό. Ένα από αυτά τα παιδιά ερχόταν μία ώρα μετά από την λήξη συμμετοχών να δηλώσει θα επικολλούσατε τους κανονισμούς... γιατί θα βαριόσαστε να πατήσετε τα πλήκτρα και να γράψετε το όνομά του! Σήμερα έχετε παραβεί τους κανονισμούς κατά είκοσι μέρες εις βάρος των διακοπών, των μαθημάτων, του ελεύθερου χρόνου των παιδιών... αλλά η καθημερινότητά σας είναι ανεξήγητη... Δεν τα υπολογίζετε! Όμως στον εαυτό σας, δεν μπορεί να συνεχίσετε να λέτε αυτές αηδίες... να δηλώνετε ότι είστε εκεί, είστε μαζί, αλλά δεν είστε μαζί. Δεν είστε μαζί στο karting δεν υπολογίζετε τα παιδιά του. Ο καθένας στον μικρόκοσμό του και στην μέση της συνήθειας του 'γιαλαντζί' θεσμικού παράγοντα. Κινήσεις μηχανικές, λέξεις χιλιοειπωμένες και προβαρισμένες, κι ο αυθορμητισμός θαμμένος σε ένα κουτί με άλλα ξεχασμένα συναισθήματα... Αν είχατε ποτέ.

Ξέρετε καλά πώς ο χρόνος έχει κυλήσει... Ένας άνθρωπος, σε αυτό το θεσμικό γαλαξία των κωμικών δεν υπάρχει να βγει να ενημερώσει το τι θα γίνει την άλλη εβδομάδα με τον 3ο αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Karting 2018. Θα είστε όλοι συμμέτοχοι στην τραγωδία του σπορ όταν αύριο πανηγυρίζετε γιατί ο αγώνας θα ανακοινωθεί πως θα γίνει λίγες ώρες πριν...

Και μετά θα δείτε τα πάλι τα παιδιά... θα φορέσετε το 'Αρμάνι' κουστούμι του παράγοντα και θα είστε αγκαλιάζοντάς τα, αυστηροί μαζί τους... Όμως στα μάτια θα ντρέπεστε να τα κοιτάξετε... Ο χρόνος μεταξύ σας έχει λήξει!