Κυριακή 5 Αυγούστου 2018

Στην πίστα αναστενάζουν και απαιτούν σεβασμό!


Κι αντί στις παραλίες οι οδηγοί karting 'αναστενάζουν' στις δοκιμές ή προπονήσεις στην πίστα, στο kartodromo εν όψη του τρίτου γύρου του Πανελληνίου Πρωταθλήματος 2018. Σύμφωνα με το πρόγραμμα, στις 2 Σεπτεμβρίου λογικά θα πρέπει να γίνει στην πίστα των Αφιδνών ο αγώνας. Οικογένειες διέκοψαν ή δεν πήγαν καν διακοπές, προκειμένου παιδιά, οδηγοί των μικρών κατηγοριών να προετοιμαστούν κατάλληλα. Αρκετοί μεγαλύτεροι οδηγοί που έχουν αποκτήσει οικονομική ανεξαρτησία και καλύπτουν μόνοι τους τα έξοδά για την ασχολία τους με το karting, ζυγίζοντας την κατάσταση, παρέμειναν... 'δικοπάροντας' στo 'Kartodromo'. 'Eνας σημαντικός κοινωνικός κύκλος ανθρώπων, που εξαρτάτε από τον συγκεκριμένο αγώνα, ξοδεύει χρήμα, χωρίς να γνωρίζει πως υπάρχει πιθανότητα να μην τελεστεί. Σύμφωνα με τον κανονισμό περί προκηρύξεων, ήδη θα έπρεπε να είχαμε επίσημη ανακοίνωση για την διεξαγωγή του. Ο αποκλειστικός υπεύθυνος δεν είναι σαφώς οι οι ιδιοκτήτες της πίστας, άλλωστε κι αυτοί εκεί είναι, δηλώνουν πως τα τυπικά έγραφα είναι όλα εντάξει και κατατεθειμένα στις ανάλογες υπηρεσίες, λειτουργούν την πίστα με σημαντική κίνηση, μήνα Αύγουστο... Μα ούτε οι διοργανωτές του αγώνα που πολύ σωστά μας απάντησαν στο ερώτημα μας πως ούτε αυτοί γνωρίζουν και αποφεύγουν να εκδώσουν πληροφοριακό δελτίο που να γράφει, πως ανακοινώνουμε πως θα ανακοινώσουμε, όταν θα έχουμε όλα τα έγραφα στα χέρια μας... Είναι σαφές λοιπόν, την ευθύνη την έχει αποκλειστικά και μόνο η Ο.Μ.Α.Ε. και η 'ακέφαλη' Επ.Α. που έτσι κι αλλιώς έχουμε ένα ακόμα παράδειγμα, μη σεβασμού από τους θεσμικούς παράγοντες απέναντι... σε παιδιά, γονείς, οικογένειες, επαγγελματίες.

Δημήτρη Μιχελακάκη είσαι ο χειρότερος που έχει περάσει ως πρόεδρος του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Όχι μόνο γιατί δεν δείχνεις τον ανάλογο σεβασμό στο σπορ που σε ανέδειξε. Όχι γιατί δεν υπολογίζεις καν, τα παιδιά που συμμετέχουν στους αγώνες karting. Όχι γιατί κουβαλάς μαζί σου ένα τσούρμο ανίκανων ανθρώπων. Αλλά και διότι τόση 'αναλγησία' δεν έχει δείξει άλλη φορά η εξουσία απέναντι σε ανθρώπους που 'υπηρετούν' ένα σπορ που εσύ και η παρέα σου έχετε στρογγυλοκαθήσει στις καρέκλες της εξουσίας και τους... 'δουλεύετε'!

Απαιτείται μία άμεση ανακοίνωση, για το αν θα γίνει η όχι ο αγώνας, έτσι για τα δικαιολογήσετε την ύπαρξή σας γιατί την τραγική σας ανυπαρξία την έχετε επιβεβαιώσει...