Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2018

Ποιος άλλος θα έπαιρνε τέτοια ευθύνη!


Αναμφίβολα, το ταίριασμα μεταξύ των αναγκών των διοργανωτών και εκείνων που έχουν τα ταλέντα είναι δύσκολο. Κανείς δεν έχει χαρτογραφήσει τι σημαίνει ταλέντο, ο σεβασμός και ναι, η ανθρώπινη αντιμετώπιση διαχείρισης μίας διαιτησίας ενός αγώνα karting. Είναι υψηλά γράμματα για μία ομοσπονδία, όπως η ΟΜΑΕ που διοικείται από ένα άνθρωπο που προέρχεται από το συγκεκριμένο χώρο και δεν έχει να επιδείξει κάτι για την πρόοδό του. Δικαίωμα στο πείραμα δεν υπάρχει. Ο Στέλιος Καγιάφας είναι ο μόνιμος αλυτάρχης τα τελευταία χρόνια στους στους αγώνες karting. O Στέλιος διαθέτει το ταλέντο, γνωρίζει τι σημαίνει αγώνας karting και με σεβασμό προς τον οποιοδήποτε χειρίζεται την θέση άψογα και αυτό είναι που αυξάνει την ικανότητά του ως αλυτάρχη είναι η ανθρώπινη αντιμετώπιση. Πολλοί λιγόψυχοι που θέλουν να τον 'θίξουν' τον κατηγορούν για αυτό... φυσικά και παρουσιάζονται ως κωμικοί, αφού αυτό είναι το στοιχείο εκείνο που τον κάνει ξεχωριστό!

Προσγειωμένος και ταπεινός πήρε το το 10ο P.i.C.K. στην κυριολεξία επάνω του, έβαλε του συμμετέχοντες στην βρεγμένη πίστα, διαδρομή στο κέντρο της Πάτρας, αύξησε τις απαιτήσεις της επιτήρησης και έφερε μαζί με τους συνεργάτες σε πέρας τον δύσκολο αγώνα, χωρίς να ανοίξει μύτη. Πολλοί οδηγοί στο τέλος τον ευχαρίστησαν, αφού αυτοί είναι οι πρώτοι που μπορούν να κρίνουν την δυσκολία του συγκεκριμένου αγώνα. Αν ήταν άλλος στην θέση του δεν θα έμπαινε στη διαδικασία του προβληματισμού και της ταλαιπωρίας, σίγουρα μην υπολογίζοντας τους οδηγούς που είχαν ξοδέψει για να συμμετάσχουν στο 10ο P.i.C.K., θα τον ανέβαλε!

Ο Στέλιος Καγιάφας που χωρίς αυτόν δεν θα είχαμε 10ο P.i.C.K., είναι το πρόσωπο του αγώνα, είναι ο άνθρωπος που το karting σε αυτό τον τόπο χωρίς αυτόν θα υποστεί και νέο πλήγμα. Για αυτό προστατεύστε τον και αφήστε τα εξουσιαστικά παιχνιδάκια σας.