Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2018

Σεβαστείτε επιτέλους τα παιδιά!


Καταγγέλλω
Κατηγορώ κάποιον για μία παράνομη πράξη και απευθύνομαι στις διωκτικές αρχές ή γενικώς γνωστοποιώ δημοσίως μία κατηγορία που προσάπτω σε κάποιον.
Κλακαδόρος
Άτομο που με κάποιο τρόπο πληρώνεται, για να παρίσταται σε δημόσιες εκδηλώσεις και να επευφημεί, να αποδοκιμάζει και να δημιουργεί εντυπώσεις.

Πόσο θα ήθελα να σας καταγγείλω, πόσο γελάω με τους απίστευτους υποστηρικτές σας μα πόσο πληγώνομαι για το πως καταντήσατε απένατι στο προσωπικό σας οικονομικό όφελος το karting!

Ο εθνικός θεσμός, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα το καταντήσατε θέατρο σκιών, προσβάλλοντας βάναυσα το λαϊκό ήρωά του... Το πρόσφατο εμπορικό θεσμό που επιδεικτικά υποστηρίζετε και με 'καμάρι' δημοσιεύετε' στο site σας την παρουσία του στο P.i.C.K. που ουσιαστικά είναι μία πληροφορία καθαρά εντυπωσιασμού, αγνοώντας και εδώ επιδεικτικά... Παιδιά που συμμετέχουν σε διεθνείς αγώνες, με άδεια που έχετε εκδώσει εσείς και έχουν την ελληνική σημαία 'καρφωμένη' στο κράνος τους! Στο ίδιο εμπορικό θεσμό που παρέχετε την ασυλία σας να διατηρεί σε εγρήγορση τους συμμετέχοντες, πελάτές τους, λίγες ώρες πριν τον αγώνα, μεταξύ Αθήνας, Καλαμάτας! Να δημιουργείτε μία συνεχή κατάσταση ανασφάλεια σε όποιον επιθυμεί να πλησιάσει το karting... Και τέλος το 'κοινό' σας, κλασικές μορφές, μόνο κλακαδόρους μπορούσατε να είχατε, μόνο αυτοί σας αξίζουν σας δίνουν αξία και αποκτούν κι αυτοί...

Μεθαύριο λήγουν οι δηλώσεις συμμετοχής για τον 3ο και τελευταίο αγώνα του ΙΑΜΕ Series 2018, και όχι απλά δεν έχει ανακοινωθεί που θα γίνει, αλλά το σύστημα για να δηλώνουν οι οδηγοί που επιθυμούν να συμμετέχουν, δεν έχει ανοίξει ακόμα!

Είστε όλοι τραγικοί ούτε τα παιδιά που συμμετέχουν στους θεσμούς δεν σέβεστε!