Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2019

Aγωνία τέλος!


Η παρουσίαση από την Tony Kart κάθε νέου σασί είναι πάντα κάτι ξεχωριστό. Το Ιταλικό εργοστάσιο, με τις σπουδαίους διεθνείς τίτλους και τους απανταχού σε όλο τον πλανήτη οδηγούς, δημιουργεί μία αναμενόμενη αγωνία. Το Racer 401R λοιπόν είναι το φετινό, για το 2019, 'έργο' της! Το τιμόνι είναι εντυπωσιακά αλλαγμένο όχι ως προς την σχεδίαση αλλά ως προς την αίσθηση. Υψηλής ποιότητας πλαστικό καλύπτει πλέον μεγάλο μέρος του που προσφέρει ένα εξαιρετικό 'κράτημα'. Παράλληλα ο κώνος του τιμονιού είναι κεκλιμένος έτσι ώστε η θέση οδήγησης να είναι εξαιρετική και η δύναμη που χρειάζεστε στο 'στρίψιμο' να είναι μικρότερη! Στο νέο Racer 401R το πάτωμα καλύπτει όλο το μπροστινό μέρος μέχρι το 'c' που κρατάει το άκρο. Αυτό προσφέρει καλύτερο συντελεστή αεροδυναμικής. Το μπροστινό 'πάνελ' M7 που παρουσιάστηκε πέρσι και κρίθηκε επιτυχημένη πλέον έγινε μόνιμο και συμπληρώνει το φετινό καρτ. Ο σωλήνας του Racer 401R έχει υποστεί σημαντικές βελτιωτικές γεωμετρικές αλλαγές.

Το Racer 401 ήταν και είναι η 'ναυαρχίδα' της σειράς καρτ της Tony Kart είναι το σασί 'σύμβολο' της εταιρείας που ξεκίνησε από το 2000, 'κοσμείτε' με 7 παγκόσμιους τίτλους και πολλούς άλλους διεθνείς σε όλες τις κατηγορίες.

Όλες οι βελτιώσεις που επιτεύχθηκαν στο πλαίσιο του 2019 έχουν μελετηθεί, αναπτυχθεί και δοκιμαστεί από την επίσημη αγωνιστική ομάδα της Tony Kart κατά τη διάρκεια των σημαντικότερων αγώνων σε όλο τον κόσμο.
Από τα τέλη του τρέχοντος μήνα, η Ελληνική αντιπροσωπεία της Tony Kart, PRT Motorsport θα διαθέτει στην αγορά το νέο Racer 401R.