Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2019

Με σφραγισμένο ''διαβατήριο''!


Ο Στυλιανός Πετρίσης που φέτος εκπροσωπείσαι την χώρά μας στον Παγκόσμιο θεσμό του CIK-FIA Karting Academy Trophy επιστρέφει στην Ελλάδα. Το μαγικό ταξίδι του στο Παγκόσμιο στερέωμα του karting, που άρχισε από την Γερμανία και συνεχίστηκε με δύο αγώνες σε Sarno και Lonato στην Ιταλία έλαβε τέλος... Τέλος και αρχή για τον Έλληνα Πρωταθλητή που πλέον με ''σφραγισμένο'' το διεθνές αγωνιστικό του ''διαβατήριο'', βλέπει το μέλλον του στην Παγκόσμια σκηνή όλο και πιο προσεγγίσιμο προς την μεγάλη διάκριση! Μεταξύ των 51 οδηγών απ'όλο τον πλανήτη που έλαβαν μέρος στο φετινό CIK-FIA Karting Academy Trophy πήρε την 35 θέση στην γενική βαθμολογία και των τριών αγώνων! 
                          

Ειδικά στον τελευταίο ξεκίνησε στον τελικό από την 30η θέση και τερμάτισε στην 26η! Μαζί του στην δύσκολη προσπάθεια του Στυλιανού, ο μηχανικός-κόουτς Γιώργος Γρυλάκης (Galaxy Motorsport) που με την εμπειρία του συνέβαλε τα μέγιστα στην πορεία του νεαρού Πρωταθλητή στο Πανελλήνιο 2018 της κατηγορίας junior!
                 

Ο Στυλιανός Πετρίσης οδηγός της Galaxy Motorsport, στο φετινό του Παγκόσμιο ταξίδι στο διεθνές στερέωμα των κορυφαίων συναντήσεων του karting είχε την υποστήριξη της Seat Technocar, της Bridgestone και της Stickerman. Κι όλα αυτά φυσικά με την αρωγή του ιστορικού περιοδικού '4Τροχοί'. Τέλος η Racing Star ''ντύνει'' πάντα τον Έλληνα Πρωταθλητή με ΟΜΡ που ήταν κι επίσημος-αποκλειστικός προμηθευτής του CIK-FIA Karting Academy Trophy.