Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2019

Η Racing Star υποδέχεται τον Πρωταθλητή!

                                         
 
Ο Νίκος Κουτσουδάκης υποδέχεται τον Πρωταθλητή Ελλάδας Κarting 2018 και τον ήδη ''επαθλούχο'' του IAME Series Hellas 2019 στην κατηγορία Junior, Στυλιανό Πετρίση στο νέο Show Room της ΟΜP του ομίλου της Racing Star.
                               

Ο νεαρός πιλότος που φέτος εκπροσωπεί την χώρά μας στον Παγκόσμιο θεσμό του CIK-FIA Karting Academy Trophy και είναι έτοιμος να ταξιδέψει (Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου) για Ιταλία. Εκεί θα πάρει μέρος στον τρίτο και τελευταίο αγώνα του CIK-FIA Academy Trophy που θα γίνει στην πίστα Lonato. Επιστρέφοντας θα υπερασπιστεί τον τίτλό του, του Πρωταθλητού Ελλάδος στους δύο εναπομείναντες αγώνες του Πανελληνίου Πρωταθλήματος 2019. 


Ο Στυλιανός Πετρίσης οδηγός της Galaxy Motorsport, στο φετινό του Παγκόσμιο ταξίδι στο διεθνές στερέωμα των κορυφαίων συναντήσεων του karting έχει την υποστήριξη της Seat Technocar, της Bridgestone και της Stickerman. Κι όλα αυτά φυσικά με την αρωγή του ιστορικού περιοδικού '4Τροχοί'. Τέλος η Racing ''ντύνει'' τον Έλληνα Πρωταθλητή με ΟΜΡ που είναι κι επίσημος-αποκλειστικός προμηθευτής του CIK-FIA Karting Academy Trophy.