Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2019

Η επίσημη σύνθεση!


Και ενώ ήδη οι οδηγοί που είχαν εξασφαλίσει την συμμετοχή τους στον Παγκόσμιο Τελικό της IAME για το 2019, βρίσκονταν στην Γαλλία, μας ήρθε η επίσημη ''σύνθεση'' της Ελληνικής αποστολής. Από σήμερα, Τρίτη 15 Οκτωβρίου όταν κι αρχίζουν οι επίσημες διαδικασίες με το Qualifying, μέχρι τις τελικές μάχες του Σαββάτου 19 Οκτωβρίου, όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα στην πίστα karting του Mans.

Ο Πρωταθλητής Ελλάδας 2018 στην κατηγορία Junior, Στυλιανός Πετρίσης (Galaxy Motorsport / Γιώργος Γρυλάκης) ήταν και νικητής του Επάθλου του εμπορικού θεσμού της ΙΑΜΕ για το 2019 ξεκίνησε ήδη εντυπωσιακά τα χρονομετρημένα και δείχνει να βάζει στο ''δρόμο'' όλη αυτή την εμπειρία που έχει αποκτήσει την χρονιά που διανύουμε με την εξαιρετική προσπάθεια που έκανε στο CIK-FIA Karting Academy Trophy.

Στην κατηγορία X30 Mini, την αποστολή πλαισιώνουν οι Βαγγέλης Ντεντόπουλος, ο αδερφός του Γιώργος και ο Νικόλας Φραγκάκης, στη Junior εκτός από τον Στυλιανό Πετρίση έχουμε και τον Γιάννη Θεολόγο Ντάφο. Ο Κωνσταντίνος Κομνηνός θα μας εκπροσωπήσει στην Senior ενώ στην μεγάλη ηλικιακά κλάση της κατηγορίας αυτής θα έχουμε τους Δημήτρη Παπαναστασίου και Ερμάντο Κεραμά. Και τέλος Στην X30 Pro είναι και ο Φίλιππος Καλέσης.