Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2019

Στον πρώτο γύρο ''καθάρισε'' !


Mε την φόρα που του προέσαψαν οι τέσσερις φετινές του διεθνείς συμμετοχές, στις πίστες της Ευρώπης, ο Πρωταθλητής Ελλάδας στην κατηγορία Junior, Στυλιανός Πετρίσης ''κατέβηκε'' να υπερασπιστεί τον τίτλο του στο Kartodromo των Αφιδνών. Ο τρίτος γύρος του φετινού Πανελληνίου Πρωταθλήματος συγκέντρωσε το ενδιαφέρον όλων των φίλων του σπορ, πλην της αρχής του αθλήματος που ήταν απούσα από τον αγώνα. Οι εκκρεμότητες εφέσεων από τον προηγούμενο αγώνα, απόλυτα καθοριστικές όχι μόνο στην βαθμολογική κατάταξη αλλά και στον ''καθορισμό'' του τελικού νικητή-πρωταθλητή, δεν ''ίδρωσαν το αυτί'' του θεσμικού οργάνου και παραμένουν σε εκκρεμότητα. Την απάντηση έδωσαν τα παιδιά, για άλλη μία φορά οι συμμετέχοντες μη υπολογίζοντας την αδιαφορία των σοφών μεγάλων ανθρώπων, έδωσαν ως πραγματικοί αθλητές ένα εξαιρετικό, καθαρό και σπουδαίο αγώνα!

Ο Στυλιανός Πετρίσης, που ήταν αντιμέτωπος με τους ομόσταυλός, Ανδρέα Σπανό και Γιάννη Θεολόγο Ντάφο, έγραψε πρώτο χρόνο στα χρονομετρημένα αλλά βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο, αφού ήταν δεύτερος στον πρώτο ημιτελικό και εγκατέλειψε στον δεύτερο. Στον τελικό όμως έβαλε τα πράγματα στην θέσή τους μόλις στον πρώτο γύρο. Στην κ1 στρίβει δεύτερος και πριν συμπληρωθεί ο πρώτος γύρος περνά και τον Ανδρέα Σπανό για να τερματίσει, εκεί πρώτος και να προσθέσει άλλη μία καρό σημαία στην συλλογή του!

Νίκη θρίαμβος για τον οδηγό της Galaxy Motorsport του Γιώργου Γρυλάκη. Αγώνας μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση για την σοβαρότητα που πρέπει να δείξει επιτέλους η Ομοσπονδία στα παιδιά που βάζουν το ταλέντό τους και την αγωνιστικότητά τους στην πίστα προσφέροντας απίστευτο θέαμα, στους γονείς που ξοδεύουν για την συμμετοχή των παιδιών τους στους αγώνες karting... 

Pαντεβού στα τέλη του μήνα στην ίδια πίστα, οι πιλότοι θα είναι εκεί, είναι οι μοναδικοί που μόνοι τους κρατούν το karting στην Ελλάδα ζωντανό! 

Ελάτε να τους θαυμάσετε!