Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2020

Η μεγάλη ανταμοιβή!


Η πραγματικότητα είναι, μία! Είναι μία για τον καθένα από εμάς. Ο κάθε άνθρωπος βιώνει τη δική του πραγματικότητα ανάλογα με τι τον ελκύει στη ζωή και το τι ελκύει στη ζωή, εξαρτάται από το πώς σκέφτεται, ποια είναι η φιλοσοφία του στη ζωή, σύμφωνα με ποιο δρόμο πορεύεται. Χαρακτηριστικό παράδειγμα... γράφαμε αναφερόμενοι στην προσπάθεια του οδηγού Νικόλα Λύκου και στην εξέλιξή του από την κατηγορία mini στην junior δουλεύοντας παράλληλα με την ομάδα των αδελφών Ζάχου και σήμερα με την Prt, του Γιώργου Πολυχρονίδη! O Νικόλας Λύκος γεννημένος τον Μάιο του 2008 έχει μία ιδιαίτερη σχέση πάθους με το kartng και η σοβαρότητά της αποδεικνύετε από τον τρόπο οδήγησης. Είναι σωστός και ήρεμος εισπράττοντας όλη εκείνη την ευχαρίστηση που προσφέρει το αγωνιστικό karting ενώ παράλληλα είναι γρήγορος. Πλέον πολύ γρήγορος και σωστός! Την περσινή χρονιά την έκλεισε με θρίαμβο, παίρνοντας την ''καρό'' στον τέταρτο αγώνα του Πανελληνίου.

Η ανταμοιβή του εκτός του ότι το μέλλον του ανήκει... Η συμμετοχή του στον Παγκόσμιο θεσμό του Trofeo CIK-FIA Academy Karting 2020! Στον θεσμό, τριπλό ραντεβού σε κορυφαίες πίστες της Ευρώπης όπου τα μεγαλύτερα ταλέντα του karting στον πλανήτη θα είναι εκεί! Εκεί κι ο Νικόλας, εκπρόσωπος της Ελλάδας. Πρεσβευτής μίας χώρας με πλούσιο οδηγικό ταλέντο!

Tην συμμετοχή του Νικόλα Λύκου στο Trofeo CIK-FIA Academy Karting 2020, επιβεβαίωσε σήμερα ο επικεφαλής της Επ.Α.- Ο.Μ.Α.Ε., Δημήτρης Αθανασέκος.