Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2020

Από το ιστορίκο στην ιστορία του!


Όταν το παιδί είναι απελευθερωμένο από τις προσδοκίες του και τους άλλους, μπορώ να ονειρευτεί ελεύθερα. Να ονειρευτεί όλα αυτά που μου δίνουν χαρά, και το εξελίσσουν γεμίζοντάς το ελπίδα. Έτσι ακριβώς ο οδηγός karting Αλέξανδρος Παπαευθυμίου, ξεκίνησε πριν τρία χρόνια την καριέρα του στο ελληνικό motorsport από το ιστορικό σωματείο Α.Σ.Μ.Α. Με το ''σήμα'' του συγκεκριμένου σωματείου έγινε το 2017 σε ηλικία μόλις 11 χρονών Κυπελλούχος Ελλάδας, νίκησε σε αγώνες στην μικρή κατηγορία της mini, πήρε την ''καρό'' σε αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος στην ίδια κατηγορία, έγραψε σπουδαίους χρόνους και ήταν εντυπωσιακός στους αγώνες που συμμετείχε!

Σήμερα Ιανουάριος του 2020, ο Αλέξανδρος Παπαευθυμίου, οδηγός πλέον της κατηγορίας Junior με κόουτς-μηχανικό τον Κώστα Χατζή βρίσκετε στο δύσκολο σταυροδρόμι της αλλαγής σωματείου. Εγκαταλείποντας το A.Σ.Μ.Α. το κρατά για πάντα στην καρδιά του ως το πρώτο σωματείο στο μαγικό ταξίδι του στους αγώνες karting. Ευχαριστώντας όλους και ιδιαίτερα την Κατερίνα Χαλιβελάκη για την συμπαράσταση τους όπου την χρειάστηκε!

Θα ταξιδέψει βόρεια, στην Λαμία εκεί που πριν 50 χρόνια ο αείμνηστος παππούς του Νέστωρας Παπαευθυμίου ίδρυσε το σωματείο Α.Λ.Α.Λ. και θα γίνει οδηγός σε αυτό. Έτσι θα συνδέσει το όνομά του με την μισού αιώνα ιστορία του σωματείου της Φθιώτιδας. Ο Αλέξανδρος Παπαευθυμίου με το βάρος την τεράστιας ιστορίας του σωματείου, του ονόματός του καθώς και την αγάπη του ''υποδέχτηκαν'' την μεταγραφή οι Λαμιώτες φίλοι του σπορ, υπόσχεται με τον κόουτς του Κώστα Χατζή και την χειμερινή προετοιμασία του, μία ανάλογη προσπάθεια για το καλύτερο!