Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2020

Η ισχύς εν τη ενώσει ..!


Για να να μετρηθεί η επιτυχία μίας χορηγίας, πρέπει πριν από την πραγματοποίηση της να ορισθούν ξεκάθαρα οι μετρήσιμοι στόχοι του μάρκετινγκ. Στη θεωρία και στην πράξη έχουμε τη διάκριση μεταξύ των στόχων των δύο πλευρών. Σε μία χορηγία επικοινωνίας όμως δεν τίθεται θέμα διάκρισης των στόχων. Έχουν στόχο την κοινή επιτυχία. Την ταύτιση του ΜΜΕ και του χορηγούμενου με σε κοινή σχέση εμπιστοσύνης και προβολής.

Δεν είναι τυχαία η συνεργασία του ''2 Pilot One Target'' με την ''newsauto'' η της ''newsauto'' με την ''2 Pilot One Target''. Και οι δύο πλευρές είναι κορυφαίες στον τομέα τους.

Η ''newsauto'' μία ομάδα σπουδαίων ειδικών δημοσιογράφων δραστηριοποιείται στην διαδικτυακή (https://www.newsauto.gr/) και έντυπη (CAR, το καλύτερο περιοδικό αυτοκινήτου στον κόσμο) ενημέρωση αυτοκινήτου.
               

Η ''2 Pilot One Target'' έχοντας στις τάξεις της, τον Πρωταθλητή Ελλάδας Κarting (2019) και μαθητή της Γ! Γυμνασίου, Στυλιανό Πετρίση και τον Κυπελλούχο Karting (2017) Αλέξανδρο Παπαευθυμίου, μαθητή της Α! Γυμνασίου θα συμμετέχουν το 2020 στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα (ΙΑΜΕ) και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Karting.

Η συνεργασία έχει κοινό στόχο: Tην κορυφή!