Πέμπτη 21 Μαΐου 2020

Με πρωτόκολλο στον αστερισμό της Rotax


H Rotax Hellas επιστρέφει κι αυτή μετά από την πολυήμερη καραντίνα και το δεύτερο και τρίτο στάδιο αντιμετώπισης του Covit-19 στην καθημερινή πραγματικότητα. Πριν όμως οι άνθρωποι της ελληνικής αντιπροσωπείας, αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν τους ανθρώπους που συνέβαλλαν στον σχεδιασμό αντιμετώπισης της πανδημίας στην Ελλάδα και ειδικά τους πολίτες που τήρησαν τα μέτρα πρόληψης και κατέστησαν την χώρά μας, παράδειγμα προς μίμηση για κάθε τόπο που άνθρωποι νόσησαν ή νοσούν ακόμα από τον ιό!

Η καθημερινότητα πλέον για την Rotax Hellas, είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με κάθε ''μέτρο'' που απαιτεί το πρωτόκολλο υγιεινής. Οι προπονήσεις στις πίστες έχουν ήδη αρχίσει και το ενδιαφέρον πλέον κατόπιν της επιστροφής σε καλή αγωνιστική κατάσταση των οδηγών, τρέφετε στο άμεσο (Ιούλιο;) ή στο μέλλον (Σεπτέμβριο;) της επίσημης αγωνιστικής δράσης.

Οδηγοί των κατηγοριών Rotax Max Junior/Senior/DD2 προετοιμάζονται με ζήλο κάνοντας φανερό το πόσο πολύ τους έλειψε το karting. Ειδικά στην πίστα των Αθηνών, στο Kartodromo (Αφίδνες) κάθε Σάββατο καθώς και λιγότερο τις άλλες ημέρες της εβδομάδας η πίστα ''γεμίζει'' και πάλι.
                                     

Μεταξύ των νέων οδηγών που για το 2020 κινούνται με ή στον αστερισμό της Rotax, ο Αλέξανδρος Παπαευθυμίου (Τηρώντας το πρωτόκολλο υγιεινής) που οδηγεί στην κατηγορία Junior και η επίδοση του αποτελεί σημείο αναφοράς της συγκεκριμένης απαιτητικής κατηγορίας!

Η Rotax Hellas κάθε Σάββατο και Κυριακή βρίσκετε στο Kartodromo και οι άνθρωποι της πρόθημα δίνουν λύση σε κάθε οδηγό Rotax. Παράλληλα διαθέτουν στον όλων των ανταλλακτικών έτσι ώστε ότι χριστεί οποιοσδήποτε να το έχει εκεί στην πίστα. Τέλος τα ταχύτατα και μεγάλης διάρκειας ελαστικά Mojo, κι αυτά εκεί ετοιμοπαράδοτα από την Rotax Hellas.

Η Rotax Hellas, είναι μία εταιρεία που ανήκει στον χώρο του Μηχανοκίνητου Αθλητισμού. Κατέχει την αποκλειστική αντιπροσωπεία κινητήρων, της Αυστριακής εταιρίας Rotax- BRP Powertrain από το έτος 1999, όταν ο Δημήτρης Γαλάτσης, όντας αγωνιζόμενος στο χώρο του ελληνικού και ευρωπαϊκού karting από το έτος 1986, ξεκίνησε την πολυετή και πετυχημένη πλέον συνεργασία.