Παρασκευή 24 Ιουλίου 2020

Παιδιά, χορηγοί και διάθεση!


Οι χορηγοί του πρώτου γύρου του Πανελληνίου Πρωταθλήματος ΒΜW-Σπανός και Ασφάλειες Παπαφιλίππου σε εκδήλωση που διοργάνωσαν στην πίστα Speed Force, πραγματοποίησαν την κλήρωση των δώρων, ανά κατηγορία συμμετεχόντων που πρόσφεραν.

Aπό την κλήρωση ένα σετ ελαστικών κέρδισαν οι Κωνσταντίνος Κουντούρης (Mini), Kωνσταντίνος Αναστασόπουλος (Junior) και Άκης Βασιλέρης (Senior) και από μία συμμετοχή σε αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος οι Bασίλης Αποστολίδης (Mini), Σπύρος Τσιμιδάκης (Junior) και Στυλιανός Πετρίσης (Senior).

Ήταν μία ξεχωριστή ''εκδήλωση'' για το σπορ από την στιγμή που χορηγοί εκδηλώνουν έμπρακτα το ενδιαφέρον τους για το karting. To Ελληνικό karting που πλέον και με την παρουσία, την δουλειά που παρουσιάζουν ως μέλη της ανάλογης επιτροπής της Επ.Α. των Ισμήνη Φαμπιάτου και Βασίλη Παπαφιλίππου, ξεπερνά την εσωστρέφεια του και ''ανοίγει'' προς την σωστή κατεύθυνση. Το karting είναι το πρώτο στάδιο εμπλοκής στο motorsport όπου παιδιά από οκτώ ετών μπορούν να συμμετέχουν σε αγώνες. Θέλει ιδιαίτερη ευαισθησία και πραγματική αγωνιστική γνώση από τα στελέχη της Επ.Α. καθώς και της Ο.Μ.Α.Ε. έτσι ώστε να βρεί και πάλι τον τον δρόμό του. Δρόμο που θα οδηγήσει σήμερα περισσότερα παιδιά κοντά στον μηχανοκίνητο αθλητισμό και αύριο εξαιρετικούς οδηγούς στην καθημερινότητά τους ή και στους αγώνες αυτοκινήτου!

H σημερινή διμελής επιτροπή karting της Επ.Α. με την Ισμήνη και τον Βασίλη είναι απόλυτα επαρκής. Στα πρόσωπα και στους χαρακτήρες και των δύο αναγνωρίζεται το βαρύ βιογραφικό τους. Πλούσιοι σε παραστάσεις, γεμάτοι από εμπειρίες, γνωρίζουν να ''στρίβουν'' σε υψηλό επίπεδο και με διαμορφωμένη αγωνιστική παιδεία! Ακόμα ένα στοιχείο... το ότι και οι δύο είναι γονείς και τέλος έχουν διάθεση(Δείτε το στην φωτογραφία) και όραμα... Ταχτείτε μαζί τους το σπορ θα γίνει καλύτερο αύριο!