Κυριακή 12 Ιουλίου 2020

Rooky... Καλώς ήρθατε!


Μετά την πολύμηνη αγωνιστική απραξία, οι οδηγοί karting συσπειρώνονται! Πρεμιέρα του φετινού Πανελληνίου Πρωταθλήματος Karting, την Κυριακή, αυτή την Κυριακή 19 Ιουλίου. Στην φυσική έδρα του ελληνικού karting, στη πίστα των Αφιδνών, στο Κartodromo. Παλιοί και νέοι οδηγοί είναι έτοιμοι για να προσφέρουν υψηλό τεχνικά θέαμα. Την τιμητική τους έχουν όμως για μία ακόμα φορά οι πιλότοι που συμμετέχουν σε αγώνα για πρώτη φορά. Οι ''rooky'' λοιπόν που ως σήμερα που δεν έχει λήξει ο χρόνος δήλωσης είναι:

H Zorri Motorsport του Στάθη Ξηνταβελώνη, εκτός από τις διεθνής υποχρεώσεις της επίστρέφη δυναμικά και στην ελληνική πραγματικότητα. Στον εμπορικό τομέα η ομάδα θα είναι ο προμηθευτής ελαστικών της κατηγορίας mini του Εθνικού μας Πρωταθλήματος για το 2020 με τα LeCont που εισάγει ή και πλειοδότησε στον ανάλογο διαγωνισμό της Ομοσπονδίας.


Στον αγωνιστικό τομέα, διατηρώντας την παράδοση η Zorri Motorsport με την ιστορική Birel, Birel Art στην σημερινή σύγχρονη εποχή θα έχει δύο νεοφερμένους οδηγούς στο σπόρ. Πρεμιέρα στην αγωνιστική του εμπλοκή στον πρώτο αγώνα του φετινού Πανελληνίου Πρωταθλήματος κάνει ο Γεράσιμος Βασιλόπουλος, γεννημένος στις 11 Δεκεμβρίου του 2012. Μαθητής της 3ης Δημοτικού στο σχολείο Κωστέα Γείτονα, ο μικρός οδηγός που έχει θητεύσει στο karting με δάσκαλο τον Στάθη Ξηνταβελόνη σχεδόν τρία χρόνια, έφτασε στην παρθενική του συμμετοχή σε αγώνα.
                                                             

Ο Κωνσταντίνος Κουντούρης είναι ο δεύτερος ''rooky'', που η Zorri Motorsport ρίχνει στην μάχη της κατηγορίας mini στον αγώνα της Κυριακής. Αγωνιστική πριμέρα και για τον μαθητή της Δ! Δημοτικού (St. Catherine's British School) και είναι γεννημένος τον Φεβρουάριο του 2012. Την ίδια ''αγωνιστική εμπειρία'' με τον ομόσταυλό του Γεράσιμο, δίπλα στον Στάθη Ξηνταβελόνη έχει και ο Κωνσταντίνος.
                               

Και η Galaxy Motorsport έχει τον ''rooky'' της στον αγώνα της Κυριακής! Ο μαθητής της Γ! Δημοτικού, γεννημένος στις 25 Οκτωβρίου του 2012, Γιάννης Μαυρίδης, έχει αγώνα το Σαββατοκύριακο. Και τι αγώνα..! Tον πρώτό του μετά από μία πολύμηνη προετοιμασια με τον ''τομεάρχη'' των mini της Galaxy, Σταύρο Γρυλάκη.


Η Speed Force της οικογένειας του Τάσου Τσερανίδη έχει μακρά παράδοση με πρωτοεμφανιζόμενους οδηγούς στις ''μικρές'' κατηγορίες. Συνεχίζοντας λοιπόν αυτή, ο Κωνσταντίνος Αναστασόπουλος θα κάνει τον πρώτό του αγώνα την Κυριακή στην κατηγορία junior. Ο γεννημένος στις 26 Φεβρουαρίου του 2008, είναι μαθητής της Α! Γυμνασίου στα Εκπαιδευτήρια Μαλλιάρα.


Έτερος ''rooky'' από την ομάδα του Τάσου Τσερανίδη, ο Γιώργος Κυρίτσης. Μαθητής της Γ! Γυμνασίου, του Αρσακείου Ψυχικού, έχει γεννηθεί στις 2 Δεκεμβρίου του 2006 και θα συμμετέχει κι αυτός στην κατηγορία junior.


Ο Παναγιώτης Αλεξόπουλος προετοιμάζετε περίπου ένα χρόνο με την ομάδα της Kosmic kart. H η ώρα για την πρεμιέρα του μαθητή της Γ! Δημοτικού, γεννημένος στις 21 Μαρτίου του '12, έφτασε! Την Κυριακή θα πλαισιώσει τους παλιους και νέους οδηγούς στην κατηγορία mini. Έτσι θα αρχίσει το προσωπικό του όμορφο ταξίδι στο μαγικό κόσμο του karing!


Παλιοί και νέοι, από διαφορετικές ομάδες... μία αγκαλιά. Φίλοι έξω από την πίστα σοβαροί και συγκεντρωμένοι στον δικό τους αγώνα μέσα σε αυτήν... Το karting είναι ένα! Μία παρέα...

Την Κυριακή αυτοί οι μικροί πιλότοι θα δώσουν ένα ακόμα παράδειγμα υγιούς ανταγωνισμού!

Μην το χάσετε!