Πέμπτη 20 Αυγούστου 2020

Ραντεβού στην Καλαμάτα..!


Δυστυχώς η Ο.Μ.Α.Ε., αντί να προασπίζει τους σκοπούς της και την ορθή διοίκηση ασχολείται μόνο με την επικοινωνιακή διαχείριση του μπάχαλου που η ίδια δημιούργησε. Παιχνίδι εντυπώσεων και χειρισμοί υποβάθμισης του σπορ, ειδικά του karting.

H Αναδιάταξη του προγράμματος των Αγώνων Karting 2020 δύο μέρες πριν την έναρξη του Πανελληνίου Πρωταθλήματος ήταν η τελευταία ''παράσταση'' κωμωδίας εις βάρος των όσων εμπλεκόμενων με το σπορ και ειδικά, των συμμετεχόντων (Των οικογενειών που έχουν οδηγό στις μικρές κατηγορίες) των αντιπροσώπων, μηχανικών και όποιων έχουν σχέση έστω και ''φιλίας'' με το karting. 

Ο 2ος αγώνας, που ήταν προγραμματισμένος να γίνει την τελευταία Κυριακή του Αυγούστου, αναβλήθηκε και ο τρίτος του θεσμού, της Πάτρας, εξαφανίστηκε από το πρόγραμμα! Ευτυχώς οι λογικοί επενέβησαν έγκαιρα! Και ο οικονομικός προγραμματισμός των οικογενειών, οι διακοπές και το ''παιχνίδι'' εις βάρος των παιδιών, κράτησε δύο 24ωρα! Το πρόγραμμα επανήλθε σχεδόν στην αρχική του μορφή, ιδιαίτερα για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Το ''σχεδόν'' περιλαμβάνει πολλά... όμως δεν είναι της παρούσης.

Την επόμενη Κυριακή, στη Καλαμάτα, δίπλα στην όμορφη παραλία της Μεσσηνιακής πρωτεύουσας, έχουμε τον δεύτερο αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος. Κι εδώ η σκηνοθεσία του εξωφρενικού της Ο.Μ.Α.Ε. φρόντισε και πάλι να δείξει την αρνητική της στάση απέναντι στον εθνικό θεσμό. Και ιδού το παράδειγμα, το Σύστημα Διαδικτυακής Διαχείρισης Αγώνων, γράφει:

2ος Αγώνας (Κυριακή 30 Αυγούστου)
Πανελληνίου Πρωταθλήματος Karting 2020
Διοργάνωση: Α.Λ.Α. Καλαμάτας
Έναρξη Δηλώσεων: 10/08/2020
Λήξη Δηλώσεων : 21/08/2020

Κι όμως το σύστημα δηλώσεις συμμετοχής ήταν ''κλειστό'' έως χθες, Τετάρτη 21 Αυγούστου και ενώ αυτές λήγουν, αύριο Παρασκευή! Και πάλι οι άνθρωποι της επιτροπής Ισμήνη Φαμπιάτου, Βασίλης Παπαφιλίππου και το μέλος του Δ.Σ., Στέλιος Καγιάφας έσωσαν την ''παρτίδα''. Φρόντισαν να ''ανοίξει'' και να δοθεί η δυνατότητα, έστω λίγες ώρες πριν την πάροδο της προθεσμίας να δηλώσουν συμμετοχή οι οδηγοί. 
                                                                                  

Και ενώ οι οδηγοί συνδυάζουν ''μίνι'' διακοπές με δοκιμές-προετοιμασία, στην πίστα της Καλαμάτας κι αυτό το Σαββατοκύριακο, μία εβδομάδα πριν τον αγώνα, ελπίζουμε σε μία συσπείρωση που θα αποφέρει, παρά τα προβλήματα του κλειστού συστήματος και της πανδημίας, ένα σημαντικό αριθμό συμμετεχόντων...