Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2020

Συνέχεια επί της... οθόνης (Πίστας)!


Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο το karting θα ζήσει στην κυριολεξία μία πραγματική επανεκκίνηση! Για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι, ο διπλός αγώνας που είναι προγραμματισμένος να γίνει στην πίστα Kartodromo των Αφιδνών, έχει χρώμα... κόκκινο! Είναι ο διπλός αγώνας του Rotax Max Challenge 2020, που θα κρίνει την ''σύνθεση'' της ''Εθνικής ομάδας'' των οδηγών που θα εκπροσωπήσουν την χώρά μας στο Παγκόσμιο τελικό, τον οποίο χαρακτηρίζουν ''Ολυμπιάδα του Κarting'', το Rotax Max Challenge Grand Finals που θα γίνει στην Πορτογαλία!

Επανεκκίνηση λοιπόν αφού οι οδηγοί συσπειρώνονται δείχνοντας την ιδιαίτερη προτίμηση τους στο Max Challenge και στα προϊόντα της Rotax. Aν και δεν έχει παρέλθει ο χρόνος δήλωσης συμμετοχής, έχουμε ήδη ρεκόρ αριθμού παρουσιών! Και τι δεν θα δούμε το ερχόμενο Σαββατοκύριακο στο Kartodromo και στις πέντε (Μicro, Mini, Junior, Senior και DD2) που περιλαμβάνει το πρόγραμμα.
                      

Στην Micro κατηγορία, πολλά νέα παιδικά πρόσωπα κάνουν την πρώτη τους εμφάνιση στο σπορ. Η ομάδα του Γιώργου Κοσμόπουλου που ''κατεβαίνει'' στην Αθήνα με ειδική ομάδα οδηγών... rookie, έχει την μερίδα του λέοντος στην μικρή κατηγορία. Στην Mini, οι έμπειροι και ομόσταυλοι, Φαίδωνας Παπαφιλίππου(Φωτ.) και Νικόλας Σουβατζόγλου πλαισιωμένος με σπουδαίους οδηγούς υπόσχονται μεγάλες ''μάχες'' στην πίστα.


Στην Junior μέχρι αυτή την στιγμή έχει 12 συμμετοχές που σημαίνει απιστευτο ρεκόρ ετών, παρουσιών στην συγκεκριμένη κατηγορία. Την παράσταση εδώ ''κλέβει'' η ομάδα του Κώστα Χατζή, όπου θα παρουσιάσει το νέο ''όπλο'' της, τα καρτ RedSpeed(Φωτ.). Σπουδαία πλαίσια του γκρουπ OTK.


Στην γεμάτη ήδη (15 ως αυτή την στιγμή) κατηγορία Senior προβλέψεις δεν γίνονται! Όλοι είναι αποφασισμένοι για το καλύτερο και μεταξύ αυτών ο επανεμφανιζόμενος σχεδόν δύο χρόνια από τον τελευταίο του αγώνα, Χρήστος Ντέκας(Φωτ.). Ο κορυφαίος αθλητής που αφήνει για λίγο την πισίνα και θα βρίσκετε στην ''τέντα'' της Parolin υπό την καθοδήγηση του Γιώργου Γρυλάκη!


Τέλος στην DD2, τα φαβορί είναι εδώ: Xρήστος Οικονόμου(Φωτ.), Άκης Βασιλέρης και Θανάσης Χατζόγλου. Αλλά στο motorsport, τα φαβορί επιβαιβεώνονται με το πεσιμο της σημαίας! Η κορυφαία κατηγορία του Rotax Max Challenge που κρατά πάντα το ενδιαφέρον στα ύψη, επιφυλάσει πάντα εκπλήξεις! Η συνέχεια λοιπόν επί της... πίστας, το Σάββατο.