Κυριακή 25 Απριλίου 2021

Πρόγραμμα χωρίς ανάσα από τα Χανιά στην Πάτρα!


Mε την προσοχή στραμμένη στο υγειονομικό πρωτόκολλο, όποιο κι αν είναι αυτό τον Μάιο, επιστρέφουμε στην δράση. Οι αγώνες karting που ''έκλεισαν'' το '20 με την επιτυχημένη διοργάνωση του Rotax MAX Challenge GR αρχίζουν και πάλι. 

Κι έτσι όπως ''έκλεισαν'' την περασμένη χρονιά με τον ίδιο θεσμό αρχίζουν το 2021. Η διαφορές είναι δύο, η ονομασία του Rotax MAX Challenge GR που έχει αλλάξει σε IKTEO Πήγασος Rotax MAX Challenge GR και το ότι ο μακροβιότερος θεσμός στην Ελλάδα απλώνεται στην περιφέρεια! Αρχής γενομένης από τα Χανιά όπου στις 22 Μαΐου στην σπουδαία πίστα με τις εξαιρετικές εγκαταστάσεις ''Pista Park'' ανοίγει και πάλι το πρόγραμμα των αγώνων karting στην Ελλάδα.

Σε διάστημα έξι ημερών το σκηνικό θα μεταφερθεί στις Σέρρες όπου ημερολογιακά μεταφέρθηκε (Από τις 8 Μαΐου) η πρεμιέρα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος. Με κενό μόλις μιας εβδομάδας (Σαββατοκύριακο 6-7 Ιουνίου) οι αγώνες συνεχίζονται στις 12 Ιουνίου με τον πρώτο γύρο του IKTEO Πήγασος Rotax MAX Challenge GR στην Αθήνα και στις 19 Ιουνίου στις Σέρρες για τον πρώτο γύρο του ίδιου θεσμού αλλα για τον ''τίτλο'' της Βορείου Ελλάδας. 

Ο τεράστιος αυτός Μαραθώνιος των οδηγών-ομάδων των πέντε αγώνων σε 36(!!!) ημέρες συμπληρώνεται με την φετινή πρεμιέρα του Italian American Motor Engineering Series που θα γίνει στην Πάτρα στις 23 Ιουνίου. Με μία ανάσα τριών εβδομάδων στις 17 Ιουλίου οι συμμετέχοντες στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα θα ταξιδέψουν στη Καλαμάτα για τον δεύτερο γύρο του εθνικού μας θεσμού!

Μετά από ''ρεπό'' σχεδόν δύο μηνών την πρώτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου συνεχίζεται το πρόγραμμα των αγώνων karting, ελπίζοντας πως η φετινή χρονιά θα ολοκληρωθεί.