Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2021

Τα φώτα έσβησαν, οι αναμνήσεις μένουν!


Μερικές φορές δεν συνειδητοποιούμε την αξία της μνήμης έως ότου αυτή να γίνει μνήμη. Ο σπουδαιότερος Παγκόσμιος θεσμός του αγωνιστικού karting, η ''Ολυμπιάδα του Σπορ'' όπως την χαρακτηρίζουν, το Rotax MAX Challenge Grand Finals 2021, έλαβε τέλος. Τα φώτα στην φαντασμαγορική πίστα του Bahrain έσβησαν! Όμως οι τετρακόσιοι κορυφαίοι οδηγοί από όλο τον πλανήτη που συμμετείχαν, έχουν νωπές τις καλύτερες αναμνήσεις από αυτή τη διοργάνωση όπως θα είναι ''χαραγμένες'' στην μνήμη τους για όλη τους τη ζωή!

Ανάμεσά τους οι πιλότοι της Ελληνικής Εθνικής ομάδας, που τιμώντας τα ελληνικά χρώματα, έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, στην προσπάθεια διάκρισης στην κατηγορία τους! Ο πολύπειρος Άκης Βασιλέρης, στην απαιτητική κατηγορία Rotax DD2 MAX τερμάτισε στην 21η θέση, μετά από μία σπουδαία εμφάνιση. Ο βενιαμίν της αποστολής Νικόλας Σουβατζόγλου, στην Mini MAX, ο Γιώργος Καφαντάρης στην Junior MAX και ο Στυλιανός Πετρίσης στην Senior MAX, έδωσαν μάχη απέναντι στους αντιπάλους τους, αποκομίζοντας πραγματικά, απίστευτες εμπειρίες.

Η σπουδαιότερη Παγκόσμια διοργάνωση του αγωνιστικού karting, το Rotax MAX Challenge Grand Finals, βρίσκεται πάντα σε εγρήγορση και δεν σταματά ποτέ. Αφού έχει ολοκληρωθεί ο κάθε μεγάλος τελικός, ξεκινά στη συνέχεια η προετοιμασία και η αγωνία πρόκρισης για τον επόμενο. Η Rotax Hellas, όπως κάθε χρόνο επί 21 συναπτά έτη, θα διοργανώσει και το 2022, τον μακροβιότερο αγωνιστικό θεσμό karting στην Ελλάδα, το Rotax MAX Challenge GR '22. Μείνετε συντονισμένοι!