Κυριακή 8 Μαΐου 2022

Οι ''Πρωταθλητές'' είναι εδώ!


2oς Γύρος Rotax MAX Challenge GR'22

Η επαναλειτουργία της πίστας karting του Αυτοκινητοδρομίου των Μεγάρων, έδωσε μία νέα ανανεωτική πνοή στην μονοτονία της οδηγικής εξέλιξης των πιλότων. H διεξαγωγή του 2oυ Γύρου του Rotax MAX Challenge GR'22, στην ανανεωμένη πίστα αυξησε το ενδιαφέρον. Όποιος δε τον παρακολούθησε, έμεινε εντυπωσιασμένος από την προσπάθεια και τις καθαρές αγωνιστικές μονομαχίες των συμμετεχόντων.




Αν και οι νικητές ξεχώρισαν με μία σχετική άνεση, οι επόμενες θέσεις κρίθηκαν κατόπιν εντυπωσιακών προσπαθειών οδηγών. Οι Βασίλης Μαλάμης (Speed Force) στην Mini MAX και Χρήστος Χατζής (RedSpeed) στην Senior MAX επανέλαβαν με ''καρμπόν'' το τρία στα τρία (Α,Β και Γ τελικός) του πρώτου αγώνα και βρίσκονται πιο κοντά από τον κάθε άλλο, στις κατηγορίες τους, για να ταξιδέψουν στον Παγκόσμιο τελικό του καλύτερου θεσμού στον πλανήτη, που διοργανώνει η Rotax.

            

O Μανώλης Λιουδάκης (Speed Force) στην Junior MAX, έκανε κι αυτός τρία στα τρία, βάζοντας ''φωτιά'' στην μάχη για τον τίτλο της κατηγορίας. Μάχη που θα κριθεί στον τρίτο και τελευταίο γύρο του θεσμού τον Οκτώβριο. Αντιπαλος του ο Κωνσταντίνος Αναστασόπουλος (Praga Zahos Karting Team) που είχε αντίστοιχο αποτέλεσμα στον πρώτο γύρο!

Ραντεβού τον Οκτώβριο όπου η Μητέρα των Μαχών της κατηγορίας Junior MAX, ήδη προκαλεί!