Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2022

Mία στάση πριν την Πορτογαλία!




Για 22 συναπτά έτη η Rotax Hellas διοργανώνει το Rotax MAX Challenge. Με την διοργάνωση του 3ου και τελευταίου γύρου που θα διεξαχθεί στο Kartodromo, o μακροβιότερος θεσμού αγώνων karting στην χώρά κλείνει το φετινό του, πρόγραμμα. Την ερχόμενη Κυριακή στις Αφίδνες η Start Line έχοντας την ευθύνη της τέλεσης του αγώνα και η Rotax Hellas υποδέχεται τους οδηγούς-συμμετέχοντες σε ένα ακόμα αγώνα, οδηγικής ευχαριστήσεις για αυτούς και πλούσιου σε θέαμα για τους θεατές!

Ο αγώνας θα κρίνει την συμμετοχή στον Παγκόσμιο τελικό, Rotax MAX Challenge Grand Final 2022 που θα γίνει τον επόμενο μήνα στην Πορτογαλια των οδηγών, νικητών στην τελική βαθμολογία των κατηγοριών!

Στην κατηγορία Mini MAX, όπου ο νικητής οδηγός θα πάρει μέρος στο Rotax MAX Challenge Grand Final 2022 με πληρωμένη την συμμετοχή του από την Rotax Hellas, βαθμολογικό προβάδισμα έχει ο Βασίλης Μαλάμης της ομάδς Speed Force. Στην την ίδια ομάδα ανήκει και ο Μανώλης Λιουδάκης που προηγείτε την κατηγορία Junior MAX. Στην κατηγορία Senior MAX o Xρήστος Χατζής της Chatzis Racing Team προηγείτε στην μεχρι στιγμής βαθμολογία της κατηγορίας του.

Και στις τρείς κατηγορίες, σπουδαίοι οδηγοί, δίνουν το παρόν τους στον αγώνα της Κυριακής και μαζί με τα ''φαβορί'' της τελικής βαθμολογίας της χρονιάς, αναμένετε να προσφέρουν με τις ''καθαρές'' μονομαχίες που προσφέρει η ενιαίας μορφής κινητήρα (Rotax Evo), ένα μοναδικό θέαμα!