Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2022

Με τα μάτια στραμένα στο Πορτιμάο...


γράφει ο Πέτρος Καστορίνης

Τα τελικά αποτελέσματα του 22ου Rotax MAX Challenge GR έκριναν τους νικητές ανα κατηγορία και την σύνθεση της ''Εθνικής Ομάδας'' που θα αντιπροσωπεύσει την χώρά μας στον Παγκόσμιο τελικό του Rotax MAX Challenge Grand Finals και θα πραγματοποιηθεί στην πίστα του Πορτιμάο της Πορτογαλίας από τις 19 έως τις 26 Νοεμβρίου 2022.

Την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου θα ταξιδέψουν στην Πορτογαλία για να λάβουν μέρος στην ''Ολυμπιάδα του Karting'' όπως έχει χαρακτηριστεί η σπουδαία Παγκόσμια συνάντηση της BRP-Rotax GmbH & Co KG. Η Ελληνική ομάδα που διαθέτει το ταλέντο και την εμπειρία αλλά και την ικανότητα για μεγάλες διακρίσεις ευελπιστεί για το αποτέλεσμα.

Η σύνθεση της φετινής ελληνικής αποστολής θα αποτελείται από τους Βασίλη Μαλάμη και Μανώλη Λιουδάκη στις ''μικρές'' ηλικιακά κατηγορίες Μίνι ΜΑΧ και Junior MAX αντίστοιχα, αμφότεροι της ομάδας Speed Force του Τάσου Τσερανίδη. Στην κατηγορία Senior MAX o Χρήστος Χατζής της Chatzis Racing Team και ο Χρήστος Οικονόμου της Maitos Kosmic Kart Racing Team.


                                                                       

Την Ελληνική θα ενισχυθεί κι από την συμμετοχή στο Rotax MAX Challenge Grand Finals'22 από τον οδηγό της Saganas Team, Γιώργο Καφαντάρη που πήρε το ''εισιτήριο'' συμμετοχής τους από την διεθνή του επιτυχία στο CEE-RMC.

Το παγκόσμιο ενδιαφέρον του karting στρέφεται στο Πορτιμάο, εκεί που οι έλληνες οδηγοί θα ανταγωνιστούν με τις ίδιες πιθανότητες διάκρισης με τους κορυφαίους οδηγούς του κόσμου!