Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2022

Με βαθιά Ελληνική Ψυχή!


 
γράφει ο Πέτρος Καστορίνης

Πρόκειται για ένα πραγματικό ακομα ταξίδι στην Ελληνική ιστορία του motorsport με Παγκόσμιο ενδιαφέρον και την συμμετοχή νεαρών ταλαντούχων ελλήνων οδηγών!

Δύο σπουδαίοι οδηγοί, μέλη της Ελληνικής Εθνικής ομάδας που θα λάβει μέρος στον Rotax MAX Challenge Grand Final 2022 στις κατηγορίες Junior MAX και Mini MAX, ο δεκατετράχρονος Μανώλης Λιουδάκης και ο δωδεκάχρονος Βασίλης Μαλάμης, πέταξαν σήμερα για την Πορτογαλία. 

Στην πίστα με θέα τον Ατλαντικό του Πορτιμάο και οι δύο θα δώσουν μάχη, απέναντι στους κορυφαίους, στις κατηγορίες τους οδηγούς του πλανήτη, για μία σπουδαία διάκριση. Το Rotax MAX Challenge Grand Final, αγώνας ύψιστης δυσκολίας και εξαιρετικής και άρτιας διοργάνωσης που οι ειδικοί της έχουν προσδώσει τον χαρακτηρισμό: ''Ολυμπιάδα του Karting''!     

Tην τεχνική υποστήριξη των Μανώλη Λιουδάκη και Βασίλη Μαλάμη προσφέρει η ομάδα Speed Force με τους Τάσο και Γιώργο Τσερανίδη να αποτελούν κι αυτοί μέλη της συγκεκριμένης αποστολής όπως και οι συμπαραστάτες, γονείς και συναθλητές Γιάννης Λιουδάκης, Ιάκωβος και Νικόλας Καραγιάννης.

Ο πρωταρχικός στόχος της ομάδας είναι η ανάδειξη της Ελληνικής προσπάθειας, η διάκριση και η τιμή να αντιπροσωπεύουν την χωρα μας σε ένα Παγκόσμιου ενδιαφέροντος θεσμό. Ως ιερό σύμβολο της ελληνικής ταυτότητας η ομάδα έχει επίκεντρο την γαλανόλευκη. 

Καλή τύχη... Με βαθιά Ελληνική Ψυχή!