Κυριακή 9 Απριλίου 2023

Η κορυφαία επιλογή των οδηγών karting και rally... σε προσφορά!


Στο 30ο χρόνο από την ίδρυση της Racing Star η συνεχής εξέλιξη, η παρουσίαση νέων προϊόντων, η αντιπροσώπευση νέων ποιοτικών brand συνεχίζεται. Όπως συνεχίζονται και οι προσφορές για την 30η επέτειο της Racing Star. Συνδυάζοντας την ιστορική επέτειο των 100 χρόνων από την δημιουργία στο Ιλινόις των Ηνωμένων Πολιτείων του εργοστασίου της Bell, προσφέρει σε εξαιρετική τιμή τα κράνη KC7CMR και Μag Rally Titanium. Δύο σπουδαία κράνη με την σπάνια ποιότητα Bell που απευθύνονται σε δύο διαφορετικές ηλικίες οδηγών και σε δύο διαφορετικά είδη αγώνων! Το Bell KC7CMR αποτελεί την πρώτη επιλογή για του νεαρούς οδηγούς αγώνων karting και το Bell Μag Rally Titanium την κορυφαία επιλογή των οδηγών αγώνων rally!



Η Racing Star που βρίσκεται Φραντζή 94, στο Νέο Κόσμο (210.901.1424) διαθέτει πάντα τεράστιο στοκ από τα προιοντα που αντιπροσωπεύει σε όλα τα μεγέθη και σε όλους τους κωδικούς χρωμάτων. Ο ιδρυτής της Racing Star Nίκος Κουτσουδάκης 
(Φωτ.) βρίσκετε εκεί να προσφέρει με τις γνώσεις του και την πολύχρονη εμπειρία του κάθε αναγκαία πληροφορία λη συμβουλή! Αξίζει τον κόπο να επισκεφθείτε το κατάστημα που είναι οργανωμένο, διαθέτει τα πάντα και μπορείτε να επιλέξετε ότι επιθυμείτε. Για όσους μένουν εκτός Αθηνών το www.racingstar.gr, σας 'ταξιδεύει' σε μία εύκολη 'ιντερνετική' αγορά!

Bell Sports, η ιστορία: Η εταιρεία ξεκίνησε το 1923 ως "Bell Auto Parts", που ονομάστηκε από την τοποθεσία της στο Bell της Καλιφόρνια. Παρήγαγε τα πρώτα του κράνη αγωνιστικών αυτοκινήτων το 1954. Το 1968 η Bell παρουσίασε το μοντέλο Star της, το πρώτο full-face κράνος μοτοσυκλέτας στην αγορά το 1968 και το 1971, ο Bell παρήγαγε το πρώτο full-face κράνος μοτοσυκλέτας εκτός δρόμου. Η Bell κατασκεύασε το πρώτο της κράνος παραγωγής το 1954. Ήταν αποτέλεσμα μηνών έρευνας και ανάπτυξης. Μέχρι το 1956, οι πωλήσεις κράνους ήταν πολύ πάνω από τις προβλέψεις. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα τη δημιουργία της Bell Helmet Company ως θυγατρικής της Bell Auto Parts. Το 1980, η εταιρεία συγχωνεύτηκε με τον κατασκευαστή κράνους αμερικάνικου ποδοσφαίρου Riddell για να σχηματίσει το "Bell-Riddell". Το τμήμα μοτοσυκλετών Bell-Riddell πουλήθηκε το 1991 και έγινε "Bell Helmets". Τα κράνη τους Bell καταχωρήθηκε ως το ασφαλέστερο οδικό κράνος full-face μετά από δοκιμή από την ανεξάρτητη ομάδα Αξιολόγησης Καταναλωτών και Αξιολόγησης των Κρανών Ασφαλείας της Αυστραλίας.