Σάββατο 10 Μαρτίου 2018

Τα 'μικρά' ας είναι καλά!


Στην εν τάξη πίστα karting του Αυτοκινητοδρομίου των Μεγάρων και σήμερα, συνεχίστηκε η προετοιμασία των οδηγών.... Για το Rotax Max Challenge 2018, που θα κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 29 Απριλίου. Για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που τα φιλόδοξα σχέδια των 'φωστήρων' του Εθνικού Θεσμού 'βλέπουν': 25η Μαρτίου... καθώς και το ΙΑΜΕ Series Greece που 'παίζει' για την Πρωταπριλιά ή στις 15 Απριλίου... Είναι φανερό πως ποτέ κανείς δεν υπολόγισε κανένα... Όλοι οι υπεύθυνοι των θεσμών μόνο την πάρτή τους καλύπτουν! Στις 15 Απριλίου για παράδειγμα οι 'μάγκες' Αθηναίοι, θέλουν ΙΑΜΕ Series Greece... ανεξάρτητα αν εκείνη την ημερομηνία είναι προγραμματισμένος ο δεύτερος αγώνας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος στην Θεσσαλονίκη...
Σεβασμός μηδέν και ξεφτίλα στο εκατό! Ας ελπίσουμε πως θα πρυτανεύσει η λογική και τα πράγματα γίνουν όπως πρέπει... Στα Μέγαρα πάντως σε μία σωστή πίστα, καθαρή, με τάξη, με κριτές και ιατρό σε πραγματικό ιατρείο... τα μικρά παιδιά ετοιμάζονται:


O Bασίλης Αποστολίδης με το νέο Parolin 'ταξιδεύει'  με ένα μοναδικό στυλ, στην mini B και οι μέχρι σήμερα χρόνοι του στην πίστα των Μεγάρων 'δηλώνουν' τον πρωταγωνιστικό ρόλο του στην ενδιαφέρουσα κατηγορία!


Σε μοναχικό ταξίδι εξελίσσετε η προσπάθεια του Νίκου Λύκου στην Mini Max της Rotax. O 'διεθνής' από πέρσι οδηγός φιλοδοξεί και φέτος να αντιπροσωπεύσει την Ελλάδα στο Rotax MAX Challenge Grand Final 2018 που θα γίνει τον Δεκέμβριο στην Βραζιλία!


Απίστευτη προσαρμοστικότητα από τον Στυλιανό Πετρίση στην κατηγορία Junior...  Δοκιμές συστηματικές και χρόνοι που 'ξεφεύγουν' της λογικής πως ένας οδηγός προερχόμενος από την mini κατηγορία, σε δύο μήνες και σε ελάχιστο χρόνο προπόνησης σταματά τα χρονόμετρα σε τέτοιες επιδόσεις! 


Στα ύψη θα φτάσει ο συναγωνισμός στην κατηγορία mini... O Tάσος Μπίλιας γράφει χρόνους που τον οδηγούν στην κορυφή του χειμώνα! Θα είναι εκ των πρωταγωνιστών του τίτλου της κατηγορίας mini.