Τρίτη 13 Μαρτίου 2018

Ευελπιστούμε...


Αναζητώντας αξιόπιστες πληροφορίες σχετικές με την ελάφρυνση του βάρους των γονιών-παιδιών-οδηγών-επαγγελματιών με το τι, πότε κι αν γίνει...το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καrting, επικοινωνήσαμε με το μέλος του Δ.Σ. της Ο.Μ.Α.Ε., Πάνο Σιδέρη. Διαφωνούμε σε πολλά με τον συγκεκριμένο, όμως στην παρούσα εποχή και στο ότι δεν έχει υπάρξει χειρότερη διαχείριση του motorsport στην Ελλάδα από το σημερινό Δ.Σ. και την Επ.Α., ο Παναγιώτης μπορεί να σου πει αυτό που ισχύει με σοβαρότητα, ανεξάρτητα αν στο επόμενο λεπτό τα γεγονότα από τους χειρισμούς του Προέδρου, τον διαψεύσουν!

Λοιπόν... την Κυριακή 25 Μαρτίου, ισχύει ο αγώνας-πρεμιέρα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος στα Μέγαρα. Τώρα αν η Α.Λ.Α. έχει οικονομική διαφορά με την ιδιοκτησία της πίστας, αυτό δεν θα επηρεάσει την διεξαγωγή του αγώνα, κατά τον Σιδέρη...
Ας ευχηθούμε να πάνε όλα καλά... και στην Εθνική μας εορτή θα έχουμε και την αυλαία του Εθνικού μας Θεσμού. 

Η συνέχεια θα γίνει μάλλον στην Θεσσαλονίκη την Κυριακή 15 Απριλίου... ημερομηνία που ζήτησε (...αν είναι δυνατόν) η Ι.Α.Μ.Ε. αγώνα στα Μέγαρα! Δυστυχώς είναι το χαρακτηριστικότερο παράδειγμα άστοχης κίνησης, που δηλώνει ξεκάθαρα τον αρνητισμό απέναντι σε αυτούς που αγωνίστηκαν για δημιουργήσουν και πάλι μετά από χρόνια ένα πυρήνα οδηγών στην Θεσσαλονίκη.
Ενημέρωση: Tην Πρωταπριλιά που το ΙΑΜΕ Series Grecce, θα ξεκινούσε στα Μέγαρα, στην διπλανή πίστα (Αυτοκινητοδρόμιο), έχουμε αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας Μοτοσυκλετών... οπότε δεν μπορεί να γίνει και αγώνας karting.


Το Rotax Max Challenge Hellas 2018, έχει το πλέον δεδομένο και σταθερό πρόγραμμα: Πρεμιέρα στα Μέγαρα, την Κυριακή 29 Απριλίου, στην Θεσσαλονίκη την Κυριακή 17 Ιουνίου και επιστρέφει για το φινάλε στα Μέγαρα την Κυριακή 7 Οκτωβρίου. Θα γίνουν τρία σκέλη ανά αγώνα και κάθε συμμετέχων θα πρέπει να αφαιρέσει δύο.