Δευτέρα 14 Μαΐου 2018

Mini με πολύ θέαμα...



Italian American Motor Engineering Series Hellas'18, πρώτος γύρος κατηγορία mini και τα μικρά δεν αποτελούν το 'ορντεφ' ενός αγώνα. Τα παιδιά αυτά, πραγματικοί πιλότοι γράφουν με το ταλέντό τους, την άριστη τεχνική τους και την ταχύτητά τους το σενάριο ενός ολοκληρωμένου, γεμάτου και ενδιαφέροντος αγώνα ως τον τελευταίο γύρο! Ο μεγάλος νικητής, Μάριος Αγγελόπουλος τα αδέλφια από την... Πάτρα, Γιώργος και Βαγγέλης Ντεντόπουλος που τερμάτισαν 2 και 3 αντίστοιχα, ο Γιώργος Καφαντάρης που 'δυσκόλευε' τον νικητή ως τον τελευταίο γύρο και εν τέλη βρέθηκε στην τέταρτη θέση εμπρός από τον Χρήστο Καραβαγγέλη που με την σειρά του έκανε ένα σπουδαίο


αγώνα. Μπορεί τα αποτελέσματα να έφεραν στο βάθρο αυτούς τους οδηγούς όμως και οι έντεκα που συμμετείχαν συμπλήρωσαν το 'στόρι' του πρώτου αγώνα στην κατηγορία mini του Italian American Motor Engineering Series Hellas'18. 



Ακόμα και ο 'rookie' της παρέας, Αλέξανδρος Εξαρχόπουλος, στα εννιά του χρόνια προστέθηκε στην ομάδα με θάρρος απέναντι στους έμπειρους συναθλητές του.