Τετάρτη 4 Ιουλίου 2018

Ισοπαλία μεταξύ Αλέξανδρου και Θάνου...


Tα παιδιά μεγαλώνουν... Aπό την mini 'βου' στην mini, την junior... και φτάνοντας στη senior γεμάτα εμπειρίες δίνουν τον αγώνά τους. Αγώνας δύσκολος, κατηγορία απαιτήσεων... Στον δεύτερο γύρο του IAME Series Hellas 2018 η συγκεκριμένη κατηγορία συγκέντρωσε τις περισσότερες, δώδεκα συμμετοχές και σαφώς και το μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Ο Θανάσης Χούρλιας, νικητής του πρώτου αγώνα, ο Αλέξανδρος Nτάρσυ και ο Γιώργος Βασιλείου θα έλυναν τις αγωνιστικές τους 'εκκρεμότητές' από τα Μέγαρα στην Πάτρα, στα Βραχνέικα στην πίστα Kartmania.

Αλέξανδρος Ντάρσυ

Στα χρονομετρημένα δύο γραμμές, δηλαδή δύο δέκατα του δευτερολέπτου, χώριζαν τον Αλέξανδρο που έκανε 40.539 από τους αντιπάλους του που όμως ήταν τρεις! Εκτός από τους Γιώργο και Θανάση στην τέταρτη θέση της εκκίνησης και με μόλις 30 χιλιοστά του δευτερολέπτου από τον τρίτο, ήταν ο Γιάννης Καρδαμάκης! Η σειρά δεν άλλαξε στους δύο ημιτελικούς... Ντάρσυ ένα και Βασιλείου, Χούρλιας και Καρδαμάκης στις επόμενες θέσεις! Στον τελικό ο Αλέξανδρος Ντάρσυ είναι νικητής, παίρνοντας την ρεβάνς από τον Θανάση Χούρλια που τερματίζει δεύτερος.

Γιώργος Βασιλείου

Ο Γιώργος Βασιλείου 'μπλέκει' στην εκκίνηση και μαζί ο Γιάννης Καρδαμάκης τερματίζοντας έτσι στην πέμπτη και έκτη θέση αντίστοιχα. Ο Ανδρέας Βαρσάμης και Δημήτρης Παπαναστασίου μεσολαβούν στην τρίτη και τέταρτη θέση. Ο Δημήτρης δε είναι και νικητής στην ηλικιακή του κλάση... Ο τρίτος αγώνας του θεσμού αναμένετε με ενδιαφέρον αφού εκει θα ξεκαθαρίσει η πρώτη, δεύτερη θέση...