Τρίτη 3 Ιουλίου 2018

Αυτοί οι οδηγοί δεν είναι 'β' είναι... α'..!


Η εμπειρία και η εξαιρετική κατάσταση του Γιώργου Καφαντάρη τον έφερε εκτός από την τρίτη θέση στην κατηγορία mini και στην πρώτη της ηλικιακής του κλάσης. Η mini b, που στον δεύτερο γύρο του IAME Series Hellas 2018, συγκέντρωσε οκτώ μικρούς οδηγούς έναντι δύο των μεγάλων, 10 με 12 ετών... Κι έτσι το σύνολο ήταν δέκα.

 Μάνος Σταμάτης

 Χρήστος Καραβαγγέλης


Γιώργος Καφαντάρης

Η παρουσία και οι εξαιρετικές εμφανίσεις των Πελοποννησίων Χρήστου Καραβαγγέλη από την Πάτρα και του Καλαματιανού Μάνου Σταμάτη ήταν εντυπωσιακές. Ο Χρήστος έγραψε τον δεύτερο χρόνο στα επίσημα δοκιμαστικά και ο Μάνος τρίτο! Ήταν μέσα στο παιχνίδι στους ημιτελικούς αλλά δυστυχώς μόνο ο Πατρινός πήγε βάθρο... δεύτερος στην mini b. O Καλαματιανός είχε την στιγμή του κι έμεινε πίσω, έδειξε όμως πως το μέλλον του ανήκει!

Βασίλης Αποστολίδης, έμεινε στο παρκ φερμέ από λάθος ενηλίκων που ουσιαστικά τον έθεσε εκτός αγώνα !

Στο δυσάρεστο γεγονός του ότι ένα παιδί, μένει μέσα στο παρκ φερμέ και αδυνατεί να κάνει χρονομετρημένα δοκιμαστικά για τεχνικούς λόγους... είναι τραγικό! Όχι για κανένα άλλο λόγο αλλά γιατί ως μεγάλοι άνθρωποι οφείλουμε να το αγκαλιάσουμε και να του εξηγήσουμε το γιατί έγινε αυτό και πόσο ανεπαρκείς είμαστε απέναντι στα παιδιά... Οι δικαιολογίες είχε δεν είχε αέρα το λάστιχο, δούλευε δεν δούλευε το ένα ή το άλλο κομπρεσέρ είναι κωμικές... Ένα παιδί στερήθηκε το παιχνίδί του, τον αγώνά του και οφείλετε σε λάθος ενηλίκων! Ασε δε πως στην συνέχεια ξεκινόντας τελευταίο έγραψε χρόνους που πίσω από τον νικητή του αγώνα, δηλώνοντας σε όλους πως ο αγώνας θα μπορούσε να είχε και διαφορετική αγωνιστική, εξέλιξη...