Κυριακή 1 Ιουλίου 2018

Oι άνθρωποι που 'χρωματίζουν' θεσμούς...


Ενάμιση μήνα μετά την πρεμιέρα των Μεγάρων, το IAME Hellas για τον δεύτερο γύρο της παρθενικής σεζόν διεξαγωγής του μεταφέρθηκε στην πίστα 'Kartmania' στην Πάτρα. Στα Βραχνέικα 33 οδηγοί στις τέσσερις κατηγορίες έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και ενθουσίασαν του φίλους του karting που παρακολούθησαν μέχρι αργά το μεσημέρι τους τελικούς.

Κωνσταντίνος Κομνηνός

Στη κατηγορία junior ο Κωσταντίνος Κομνηνός δεν άφησε περιθώρια στους αντιπάλους του που όμως έδωσαν 'μάχες' σε κάθε ημιτελικό και τον τελικό για την δεύτερη θέση, Και ενώ οι μνηστήρες ήταν πολλοί και την μνηστεύτηκαν σχεδόν όλοι την κέρδισε ο Στυλιανός Πετρίσης! 

Αλέξανδρος Ντάρσυ

Δημήτρης Παπαναστασίου

Στην senior o Aλέξανδρος Ντάρσυ νίκησε σε ημιτελικούς, τελικό και ανέβηκε άξια στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου των νικητών στην κατηγορία. Ενώ ο Δημήτρης Παπαναστασίου ήταν νικητής στην μεγάλη ηλικιακά κλάση της senior. 

 Παύλος Ξυνός

Γιώργος Λαζαράκος

Στην pro, ο Φίλιππος Καλέσης ήταν νικητής αλλά οι εντυπώσεις πήγαν στον Παύλο Ξυνό που αν και κατά πέντε κιλά υπέρβαρος του αντιπάλου του, ήταν μόλις πίσω του δεύτερος. Στην μεγάλη κι εδώ κλάση ο Γιώργος Λαζαράκος πήρε την καρό σημαία. 

Μάριος Αγγελόπουλος

Γιώργος Καφαντάρης

Στα mini οι γνωστοί 'ύποπτοι' Μάριος Αγγελόπουλος και Γιώργος Καφαντάρης σε Α και Β ηλικιακή κλάση, απλά νίκησαν. Το αγώνα στην φιλόξενη 'Kartmania' διοργάνωσε το Αθλητικό Σωματείο ΦΙΛ.Μ.Π.Α. που έδωσε υποσχέσεις για το μέλλον πως ο συνδυασμός Πάτρα, πίστα, λέσχη... είναι εκεί! Είναι έτοιμος να διοργάνωση και αγώνα του Πανελληνίου και ότι άλλο το Αθηναϊκό σύστημα, επιτρέψει...