Κυριακή 1 Ιουλίου 2018

Αγωνία για τον οικοδεσπότη...


Αν μιλήσουμε για εκείνη την ώρα του καλέσματος που μεσολαβεί ανάμεσα στην άφιξη και το 'σερβίρισμα'... θα διαπιστώσουμε πως το ποσοστό του άγχους βαραίνει τον οικοδεσπότη... Τον αγχώνει πάντα το αμήχανο 'τι θα πιείτε;' που συνοδεύεται πάντα από εύκολες απαντήσεις, γιατί ποιος θέλει να φέρει σε δύσκολη θέση τον οικοδεσπότη, ζητώντας ένα περίεργο κοκτέιλ ή το σπάνιο ουίσκι που προτιμά;

Ο δεύτερος γύρος του Italian American Motor Engineering Series 2018, διοργανώνετε από το αθλητικό σωματείο Φιλ.Μ.Π.Α. στην Πάτρα, σήμερα Κυριακή πρώτη Ιουλίου στην πίστα Kartmania. Mία πίστα που φιλοξενεί αγώνα θεσμού, του Αθηνοκεντρικού συστήματος μετά από χρόνια... Οι οικοδεσπότες της πίστας, ιδιοκτήτες της μάλιστα οι αδελφοί Δούβρη με 'μαιτρ' στην υποδοχή τον μεσαίο αδελφό Χρήστο.

Οικοδεσπότης με τα όλα του! Με σεβασμό και αμεσότητα, μπορεί να μην πρότεινε περίεργα κοκτέιλ, έδινε λύσεις σε πολύπλοκα προβλήματα. Μπορεί στη κάβα της Karmania o 'μαιτρ' στην υποδοχή Χρήστος Δούβρης να μην διέθετε σπάνια ουίσκι είχε όμως την εύκολη λύση όταν το πρόγραμμα δοκιμών του Σαββάτου, έγινε μπάχαλο. Σε αμηχανία δεν τον είδαμε ποτέ... ακόμα κι όταν η πίστα γέμισε με σκάλες κι εργαλεία για να τοποθετηθούν οι κάμερες... Είναι οικοδεσπότης πραγματικός, πλην όμως η αγωνία του για την έκβαση του αγώνα, έκδηλη!