Σάββατο 30 Ιουνίου 2018

Αγωνία για τον θεσμικό διοργανωτή...


Η αγωνία έχει την καθορισμένη της θέση, ή μάλλον δεν έχει καμιά θέση, γιατί αυτό ακριβώς είναι και ο ορισμό της. Κι αν την πραγματευτείς έξω απ' τη δικαιοδοσία της, την αλλοιώνεις, μια και ρίχνεις πάνω της ένα φως που δεν τη φωτίζει ουσιαστικά. Εκφυλίζεις την έννοια και ταυτόχρονα καταστρέφεις την ατμόσφαιρα, γιατί υπάρχει μια αλήθεια ατμόσφαιρας που αντιστοιχεί σε κάθε αλήθεια έννοιας.

Η ατμόσφαιρα λοιπόν της αγωνίας αλλοιώνεται, γιατί αντιστοιχεί σ' αυτήν η σοβαρότητα. Ο Κώστας Μιχαλόπουλος ασχολείται με το karting από το 1979 κι όσο προσπαθεί να μας πείσει πως δεν εξαρτάτε συναισθηματικά από αυτό δεν μας πείθει... Είναι ο αντιπρόσωπος της Ι.Α.Μ.Ε. και ο αποκλειστικός υπεύθυνος για την επιτυχία ή όχι του IAME Seris Hellas 2018. Αν και την επιτυχία του πολλοί θα προβάλουν εαυτούς εμπρός, θα καρπωθούν δε και τα εμπορικά ωφελεί... Ο Κώστας θα χρεωθεί την όποια ομηγένητο αποτυχία του θεσμού.

Στα Βραχνέικα στην Πάτρα, στην πίστα Kartmania αύριο έχουμε αύριο τον δεύτερο γύρο του Italian American Motor Engineering Series 2018. Μεταξύ των 33 συμμετεχόντων, των ομαδαρχών, μηχανικών και φίλων του σπορ, των ανθρώπων του αθλητικού σωματείου ΦΙΛ.Μ.Π.Α. που έχει αναλάβει την διοργάνωση, του εθνικού μας αλυτάρχη Στέλιου Καγιάφα, των στελεχών και των ανθρώπων που πλαισιώνουν το IAME Seris Hellas ο Κώστας Μιχαλόπουλος. Ο μόνος που αγωνιά ως πραγματικός διοργανωτής του θεσμού....