Παρασκευή 24 Αυγούστου 2018

Συγκίνηση... 'Άνοιξαν' οι συμμετοχές!


Ως θαύμα χαρακτηρίζεται κάθε συμβάν, που στη βάση μιας ειδικής αντίληψης (κοινωνικής, θρησκευτικής, φιλοσοφικής κ.λπ.) για τη φύση και τους φυσικούς νόμους, είναι δυνατόν να θεωρηθεί 'ανεξήγητο', με τα καθιερωμένα, επιστημονικά αποδεκτά, κριτήρια. Το θαύμα κατατάσσεται σε ορισμένη κατηγορία γεγονότων που θεωρούνται ασυνήθιστα ή 'απίστευτα', και οι θρησκευόμενοι ισχυρίζονται πως γίνονται αντιληπτά από τις αισθήσεις τους, ως εκδηλώσεις υπερφυσικής ή θείας προέλευσης.

Θαύμα... και Παγκόσμιο ρεκόρ! Οι συμμετοχές για τον τρίτο φετινό γύρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Karting μετά από την ικεσία που προβλέπετο να κάνουμε, στον Άγιο Φανούριο την Δευτέρα το απόγευμα στην καθιερωμένη εβδομαδιαία συνάντηση των φίλων του σπορ Karting Day, άνοιξαν! Στην 'ηλεκτρονική διαχείριση των αγώνων', στο site της Ο.Μ.Α.Ε. μπορείτε να δηλώνετε πλέον συμμετοχή για τον αγώνα που θα γίνει... την επόμενη Κυριακή!

Το ένα Παγκόσμιο ρεκόρ μετά το άλλο καταρρίπτει το σημερινό στελεχιακό καθεστώς της Ο.Μ.Α.Ε. Το πρώτο της αδιαφορίας για τους οδηγούς, πρωταγωνιστές του karting. To δεύτερο, για την επικοινωνιακή σαθρή πολιτική της, άφησε στο έλεος της 'φήμης' και των ψευδών ειδήσεων που τα συμφέροντα μετέφεραν με τα 'παπαγαλάκια' σε ανθρώπους που πληρώνουν για να συμμετέχουν αντίθετα με αυτούς που κερδίζουν χρήμα από αυτό! Και τέλος νέο Παγκόσμιο ρεκόρ και ακατάρριπτο ως την καταστροφή του πλανήτη, να ανοίγουν συμμετοχές και μάλιστα κρυφά μόλις μία εβδομάδα πριν τον αγώνα..!