Τρίτη 14 Αυγούστου 2018

Η Πολιτεία μέσω P.i.C.K. πιο κοντά στο karting!


Υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού και της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού τίθεται η φετινή επετειακή διοργάνωση του Patras International Circuit for Kart. Με αυτό τον τρόπο, η Ελληνική Πολιτεία αναγνωρίζει και στηρίζει έμπρακτα τον επιτυχημένο θεσμό με τα πολλαπλά αναπτυξιακά οφέλη για την περιοχή, που φέτος συμπληρώνει δέκα χρόνια αδιάλειπτης παρουσίας ως το μεγαλύτερο και μαζικότερο γεγονός στο είδος του στη χώρα. Παράλληλα, οι διοργανωτές του 10ου P.i.C.K. έχουν προσκαλέσει τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη να δώσει 'παρών' στην Πάτρα κατά το διήμερο της κορύφωσης των αγώνων (29-30 Σεπτεμβρίου).

Η στήριξη του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού και της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού φανερώνει την απήχηση του Patras International Circuit for Kart, αλλά και τις αναπτυξιακές προοπτικές που δημιουργούνται τόσο για την πόλη και την ευρύτερη περιοχή, όσο και για την χώρα μας γενικότερα. Παράλληλα, με την στήριξη της Πολιτείας ο πήχης της προσπάθειας των διοργανωτών ανεβαίνει πολύ ψηλότερα κι από την ως σήμερα τέλεια διοργάνωση.

Από αγωνιστικής πλευράς αναμένονται σπουδαίες συμμετοχές. Ήδη σήμερα ενάμιση μήνα πριν τον μεγάλο αγώνα έχουν δηλώσει συμμετοχή 30 οδηγοί κυρίως στις κατηγορίες Senior, DD2 και 'εξατάχυτων'. Υπενθυμίζουμε κατόπιν ανακοίνωσης της οργανωτικής επιτροπής του 10ου P.i.C.K. 2018 έχει δοθεί παράταση ως προς το μειωμένο παράβολο για την υποβολή συμμετοχής στον αγώνα έως και την Τρίτη 04 Σεπτεμβρίου και ώρα 17:00.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τις επίσημες σελίδες της διοργάνωσης
http://www.pickpatras.gr/
https://www.facebook.com/pages/PICK-PATRAS/225695184137545?fref=ts
http://www.youtube.com/user/PickPatras?feature=watch