Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2018

Ψηλός, ευγενής και Κυπελλούχος..!


Το αγωνιστικό ενδιαφέρον στο Πανελληνίου Κυπέλλου Karting 2018, δεν περιορίστηκε στις κατηγορίες mini και junior. Οι συμμετέχοντες στη club ήταν κι αυτοί αρωγοί στην συνολική εντυπωσιακή αγωνιστικά εικόνα του αγώνα στην πίστα Drivepark. Oι Άνθιμος Μουστάκας και Άννα Μαρία Φλώρου κράτησαν στα 'κάγκελα' θεατές και φίλους του αγώνα ως το τέλος. Ο Άνθιμος έχοντας στα 'πιτς' σε ρόλο μηχανικού τον Αλέκο Πολυανίδη και Άννα Μαρία τον Τάσο Τσερανίδη, έδωσαν την μάχη τους στα 'χρονόμετρα' που κρίθηκε με διαφορά 31 χιλιοστών υπέρ του πρώτου συνδυασμού. Αποτέλεσμα που ήταν καθοριστικό ως προς την τελική επικράτηση το βόρειου οδηγού.

Ο Άνθιμος Μουστάκας έφυγε και στους δύο τελικούς πρώτος, η κυρία ακολούθησε, προσπάθησε τερμάτισε μόλις δεύτερη στον πρώτο και με διαφορά 1''.88 στον δεύτερο. Ο κύριος διαχειρήστικε τέλεια την προπορεία που του έδωσε ο ταχύτερος γύρος στα επίσημα δοκιμαστικά, οδήγησε γρήγορα κι έξυπνα και επεκράτησε δίκαια της υποψήφιας για τον τίτλο της 'Πρωταθλήτριας' στην κατηγορία club, του Πανελληνίου Πρωταθλήματος. Σταθερός και πάντα σχετικά κοντά ο Κωστής Παπαδόπουλος που ήταν τρίτος από τα χρονόμετρα έως και πρώτο, δεύτερο τελικό, και στην αντίστοιχη θέση του βάθρου.


Ο νέος Κυπελλούχος της κατηγορίας club, είναι πλέον ο 'Ανθιμος Μουστάκας γεννημένος τον Μάιο του 1981. Ξεκίνησε την ενασχόλησή του με το αγωνιστικό karting to 2013, από το RMC που είχε γίνει στην ίδια πίστα, που έγινε κι ο αγώνας Κυπέλλου. Ψηλός και ευγενής, δείχνει να απολαμβάνει αυτό που κάνει σεβόμενος αντιπάλους και κανόνες. Παρουσία που πραγματικά προάγει το σπορ.