Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2018

Δύο σε μία 'παράσταση' για Όσκαρ!


Όπως αναφερθήκαμε το αγωνιστικό ενδιαφέρον του αγώνα του Πανελληνίου Κυπέλλου Karting 2018, πολλοί το χαρακτήρισαν πριν το 'δουν'... 'περιορισμένο'. Κι όπως πάντα οι οδηγοί έδωσαν την απάντηση στους 'καλοθελητές', παντογνώστες... Δύο από τους τρεις συμμετέχοντες στην κατηγορία junior, o Γιάννης Λάντζης και ο Λάζαρος Ουγιάρογλου, έδωσαν και στους δύο τελικούς μία παράσταση για πολλούς θεατές! Αυτοί που ήταν εκεί έμειναν άφωνοι από την 'μονομαχία' των δύο οδηγών.


Ο πολύπειρος Γιάννης Λάντζης, που διανύει τους τελευταίους μήνες στην κατηγορία αφού από το '19 θα είναι στην senior, πήρε στον τελευταίο γύρο την πρώτη θέση από το τοπικό Λάζαρο Ουγιάρογλου. Ο φέρελπις Λάζαρος, μετά από ένα απίστευτο 1-2 με τον Γιάννη, πήρε την νίκη στον πρώτο τελικό. Στον δεύτερο η εμπειρία του 'παλιού' δεν άφησε περιθώρια αμφισβήτησης. Ο Γιάννης Λάντζης κερδίζει τον δεύτερο τελικό και σε συνδυασμό με τη πρώτη θέση στα 'χρονόμετρα', στέφετε Κυπελλούχος Ελλάδας 2018.

Και έτσι οι ομάδες που έχουν τα δύο παιδιά αυτά, τους εξαιρετικούς αυτούς οδηγούς, είναι 'όμόσταυλες'. Οξύμωρος ο χαρακτηρισμός αλλά φανερή και η συνεργασία του Κώστα Χατζή και του Γιώργου Κοσμόπουλου και σπουδαία η εικόνα που παρουσιάζουν στην πίστα, με σημαντικά αποτελέσματα!