Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2018

Υψηλές υπηρεσίες...


'...Η αδρεναλίνη στο 'κόκκινο' καθώς περιμένω να πάρω το σήμα της εκκίνησης. Η καρδιά μου 'πονάει', επιταχύνει έως και 200 παλμούς ... ' 
Ήταν 2010 και ο Sandro Lukovic περιγράφει το πάθος του για έναν μόλις ενήλικα οδηγό της Formula Renault 2.0, ο οποίος έχει φτάσει ψηλά και κοντά στην κορυφή του κόσμου στο motorsport.

Γεννημένος στην Βοσνία και συγκεκριμένα στην Τούζλα στις 29 Σεπτεμβρίου του 1991 ο Sandro Lukovic διέπρεψε από μικρός στους αγώνες karting. Τα βάθρα στους Παγκόσμιους, Ηπειρωτικούς και Εθνικούς θεσμούς ήτα ο οικείος προορισμός του και τα κατάφερε. Αλλά και μετά την εμπειρία του στο Ευρωπαϊκό Cup 2.0 της Renault στο karting από το 2011 έως και το '13 και ιδιαίτερα στο RMC στις κατηγορίες DD2 ή Senior είναι μόνιμος 'κάτοικος' του βάθρου στο Πρωτάθλημα της κεντροανατολικής Ευρώπης.

Σήμερα κατοικεί στην Βιέννη και θεωρείτε ένας από τους ποιο επιτυχημένους στο Kart Coaching. H ομάδα του Σωτήρη Γαλάτση, GSR, τον έφερε στην Ελλάδα, τις ημέρες θα γινόταν ο 3ος γύρος του RMC'18, αγώνας που τελικά ματαιώθηκε. Έτσι τα μέλη, οδηγοί της ομάδας που θα συμμετείχαν προπονήθηκαν από τον Sandro Lukovic, 'διασκεδάζοντας' με τον καλύτερο τρόπο την απογοήτευσή από το ότι δεν έγινε ο αγώνας.

Ετσι λοιπόν η ομάδα Galatsis Sotiris Racing με την συνεργασία της με τον Sandro Lukovic καθώς και αυτή στο πρόσφατο παρελθόν του Paul Carr συνεχίζει να παρέχει στους οδηγούς της υπηρεσίες υψηλής Ευρωπαϊκής στάθμης. Παράλληλα τα στελέχη της εκπαιδεύονται με τον καλύτερο τρόπο από ειδικούς με σπουδαίες διεθνής διακρίσεις έτσι ώστε να μπορούν να ανταπεξέλθουν με επιτυχία σε οιαδήποτε απαίτηση.