Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2018

Έκανε δεκτό η Επ.Α. ( Γέλια... πολλά γέλια! )


Η προθεσμία δήλωσης συμμετοχής για τον 4ο αγώνα του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Karting 2018, που θα διεξαχθεί την προσεχή Κυριακή 25 Νοεμβρίου στην πίστα Kartodromo των Αφιδνών, παρατείνεται μέχρι τα μεσάνυχτα σήμερα, Τρίτη 20 Νοεμβρίου, έπειτα από αίτημα των Σωματείων Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου (Α.Λ.Α.) και Artemis Auto Club που έκανε δεκτό η Επ.Α.

Η δήλωση συμμετοχής στους αγώνες γίνεται αποκλειστικά μέσω του Συστήματος Διαδικτυακής Διαχείρισης Αγώνων (Σ.Δ.Δ.Α.) της Ο.Μ.Α.Ε., στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.e-omae-epa.gr.

Ως αυτή την στιγμή έχουν δηλώσει 10 οδηγοί στην κατηγορία mini, 7 στην junior, 4 στην club και 3 στην senior. O αριθμός 8, είναι ο απαιτούμενος έτσι ώστε να δοθεί η ολόκληρη βαθμολογία την στιγμή που βρισκόμαστε στον τελευταίο αγώνα και κρίνονται τίτλοι!  

Αυτό το '...έκανε δεκτό η Επ.Α.' είναι σαφέστατα ειρωνικό απ' την στιγμή που το συγκεκριμένο θεσμικό όργανο δεν ασχολείται με το karing εδώ και χρόνια και έχει και την ευθύνη για το το τραγικό ημερολογιακό πρόγραμμα οικονομικής αφαιμάξεις των συμμετεχόντων στους αγώνες των κωμικών προκηρύξεων και γενικά της αδιαφορίας για το συγκεκριμένο σπορ. Το karting που θα έπρεπε να το είχε σε πρώτη προτεραιότητα...